Honda’nın efsane otomobili Civic’in 2019 modeli resmen tanıtıldı! Yeni nesil aracın dış görünümünde kayda değer yenilikler olmasa da, makyaj amaçlı ufak bazı dokunuşların varlığı söz konusu. Hem coupe, hem de sedan Civic’lerin kaportası parlak siyah ızgara paneline kavuşmuş durumda. Standart parlak krom malzeme yerine siyah renk tercih edilmiş.

Alt difüzör de yeniden tasarlanmış ve daha büyük görünür hale getirilmiş. Öte yandan 2019 Civic’e yeni gelen Sport kasada bu difüzörün sağ ve sol uçlarında krom renkler hakim.

Sport paketinde krom kullanımı öne çıkıyor

Bahsi geçen Sport paketi mevcut Honda Civic Sport hatchback modelini çok daha gösterişli ve sportif hale getirmeyi başarmış. Arka bagaj kapağı ve tampon bölgesinde kullanılan parlak siyah rengin yanı sıra ön ızgarada tercih edilen krom kaplamalar, 18 inçlik jantlar ve sis farlarıyla beraber öne çıkıyor.

Honda Civic Si‘den esinlenilerek tasarlanan ve geometrik olarak arka tamponun tam ortasına yerleştirilen tek egzoz çıkışı da dikkatli gözlerden kaçmıyor. Keza aracın sedan versiyonuna da bir spoyler eklendiğini görüyoruz.

Gelişmiş araç içi eğlence sistemi var

Coupe ve sedan Civic modellerinde manuel ve CVT şanzıman seçenekleri mevcut. Her iki model de mevcut CarPlay ve Android Auto destekli dokunmatik ekranlı araç içi eğlence sisteminin güncellenmiş versiyonlarına ev sahipliği yapıyor. Honda Sensing adı verilen yenilikçi güvenlik önlemleri ise cabası.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version