Japonya menşeli spor otomobil üreticisi Mazda, 2019 model yeni Mazda3‘ün üzerindeki örtüyü kaldırdı ve yeni araç satın almak isteyenler için kaliteli bir alternatif ürettiğini gösterdi.

Araçla ilgili Mazda cephesinden yapılan açıklamada KODO tasarım konseptinin sedan aracın kaput, kabin ve bagaj bölgesine hakim olduğu, bu sayede sadelik ve şıklığı pekiştirdiği belirtildi. Mazda3’ün her iki yanında uzanan yatay çizginin sakinliği temsil ettiği de yine Mazda yetkilileri tarafından açıklandı.

Mazda3’ün hatchback versiyonu agresif çizgileri ve C sütunu tasarımıyla öne çıkıyor. Modelin hatchback sürümünü satın alanlar Politemal Gri renk tonunu satın alabilecekler. Bu renk seçeneği aracın sedan versiyonu için sunulmayacak.

Son teknolojiyle donatıldı

Mazda3’ün her iki sürümünde de baştan aşağıya yenilenen 8.8 inçlik Mazda Connect araç içi eğlence sistemi yerini almış durumda.

8 hoparlörlü ses sistemi, 7 inç büyüklüğündeki yol bilgisayarı, LED ön far ve arka stop lambaları, Bluetooth cep telefonu ve ses desteği, HD ses çıkışlı radyo, anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektrikli el freni, dizler için hava yastığı, geri görüş park kamerası ve çift USB çıkışı Mazda3’ün üstün donanım teknolojileri arasında listeleniyor.

Göz alıcı güzellikteki performans canavarı aracın sedan versiyonu 16 inçlik jantlarla, hatchback ise 18 inçlik jantlarla fabrikadan çıkıyor. Android Auto ve Apple CarPlay desteği de standart. İsteğe göre 6 ileri otomatik veya manuel seçeneklerinden birisi tercih edilebiliyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version