ABD’li kamyonet üreticisi GMC, 2019 model GMC Sierra Elevation modelini görücüye çıkardı. “Büyük cüsseli araçlar çok fazla yakıt harcar” şeklindeki önyargıyı parçalamaya gelen aracın kaputunun altında V8 motor yatıyor. Tabii bu güç ünitesinin yanı sıra bir de tamamen yeni 2.7 litrelik 310 beygir güç üretebilen turbo motor seçeneği de mevcut. V8 motoru olmayan bir kamyonet kullanmak isteyen müşterilerse 5.3 litrelik motoru tercih edebiliyorlar.

LED lambalar tüm paketlerde standart

Öte yandan 2019’un ilk aylarından itibaren alıcılar 10 ileri otomatik şanzıman ve 3.0 litrelik turbo dizel motora sahip Sierra Elevation’u satın alabilecekler. Ancak 2.7 ve 5.3 litrelik motorların her ikisi de benzinli ve 8 ileri otomatik vitesle müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yüksek hassasiyetli LED tepe lambaları, LED sis lambaları ve LED arka stop lambaları ise tüm modellerde standart.

Sınıfının en yüksek aracı olarak değerlendirilen Elevation hem iki çeker, hem de dört çeker versiyonlarıyla satışa çıkacak. Ayrıca gerek bacak aralığı, gerekse baş yüksekliği noktasında yolcuların rahat edeceği garantisi GMC firması tarafından müşterilere vaat ediliyor.

Seçilebilir sürüş modları var

Araçta kullanılan şanzıman, seçilebilir sürüş modlarını da destekliyor. Bu sayede vites geçiş noktaları seçilen sürüş moduna göre değişiklik gösterebiliyor. Ek ücretle satın alınabilen X31 off-road paketinde ise kilitlenebilir arka diferansiyel, yokuş iniş desteği, HD hava filtresi, çift egzoz ve AT lastikler arabadaki yerini almış durumda.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version