Subaru yeni Impreza modelinin fiyat listesini nihayet kamuoyuyla paylaştı. Henüz Türkiye‘ye gelmediği için ülkemizdeki satış fiyatını bilmediğimiz modelin ABD’deki tavsiye edilen ücreti belli oldu. Subaru tarafından geliştirilen EyeSight sürüş asistan sistemiyle donatılan sedan ve hatchback Impreza‘nın 2019 modeli üstün donanımıyla dikkat çekiyor.

2.0 litrelik motor tercih edilmiş

152 beygir güç üretebilen 2.0 litrelik dört silindirli Boxer motorun yer aldığı 2019 model Impreza’da AWD, yani dört tekerleğe güç aktarımı tüm paketlerde standart. Tıpkı 6.5 inçlik Android Auto ve Apple CarPlay destekli araç içi eğlence sistemi gibi.

Beş ileri manuel şanzıman da boş paket Impreza sedan ve 5 kapılı 2.0i modelinde yerini almış bulunuyor. Bu modellerin her biri 19 bin 480 ve 19 bin 980 dolar ücretle satılacak.

En pahalı paket: Limited

Sedan modelinin liste fiyatı 25 bin 880 dolar olarak belirtilen 2019 Impreza Limited isminden de anlaşılacağı üzere sınırlı sayıda üretilecek. Bu paketin 5 kapılı hatchback modeli ise 26 bin 380 dolar ücretle satılacak.

Standart olarak CVT şanzımana ev sahipliği yapacak olan modelde EyeSight isimli sürücü asistan sistemi bulunuyor. LED farlar ve gündüz ışıkları, 17 inç jantlar, dış tasarımda daha fazla krom malzeme, içerde ise deri kullanımı mevcut.

Boş paketi bile gayet dolu

Bu arada tüm paketlerde otomatik klima kontrolü standart, üstelik start stop butonu sayesinde anahtarsız motoru çalıştırabilmek de mümkün. 8 inçlik araç içi eğlence sistemi ise cabası. Navigasyon paketi ve harman/kardon ses sistemi opsiyonel olarak sunuluyor.

Subaru cephesinden yapılan açıklamada modelin satışına yaz ayları itibariyle başlanacağı belirtildi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version