Subaru, üretim bandından yeni yeni inmeye hazırlanan 2019 WRX ve WRX STI modellerinin fiyatlarını kamuoyuna açıkladı. Buna göre 2019 WRX modelinde 268 beygir güç üretebilen 2.0 litrelik direkt enjeksiyonlu turbo Boxer motoru kullanılacak.

Dört tekerleğe simetrik güç aktarımı sağlayan araçta aktif tork yönlendirmesi teknolojisi de mevcut. Standart şanzıman seçeneği ise 6 ileri manuel olarak listelere girerken, CVT şanzıman opsiyonel olarak sunuluyor.

Gelişmiş araç içi eğlence sistemiyle geliyor

2019 model WRX’te Starlink 6.5″ Multimedia Plus adı verilen yeni bir araç içi eğlence sistemi de mevcut. Apple CarPlay ve Android Auto‘nun yanı sıra yurtdışında yaygın olan Pandora gibi ücretli müzik servislerini destekleyen yazılım, Bluetooth aracılığıyla telefondaki uygulamaları arabanın ekranına yansıtabiliyor.

Geri görüş kamerasının yer aldığı yeni WRX’in standart versiyonu için biçilen fiyat ise 27 bin 195 dolar.

Premium modelinin de fiyatı açıklandı

Daha pahalıya satılacak olan WRX Premium modelinde ise 7 inçlik bir araç içi eğlence sistemi sürücüleri karşılayacak. Baz modelde bulunan tüm özelliklere ek olarak 18 inç jant, ısıtmalı ön koltuk, sis farları ve sunroof mevcut.

CVT şanzımanlı tüm WRX modellerinde EyeSight isimli sürüş yardımcı teknolojisi de yerini almış durumda.

Ek donanım paketleri mevcut

Recaro koltuk, kırmızı ön ve arka fren kaliperleri ve özel pedal takımından oluşan donanım paketi ise 6 ileri WRX Premium modeli için 2 bin 50 dolar ücretle satılıyor. Sınırlı sayıda üretilecek olan WRX Limited‘in 6 ileri versiyonunun fiyatları ise 31 bin 795 dolardan başlıyor.

Son olarak 310 beygirlik 2.5 litre motorlu WRX STI ise 36 bin 595 dolardan başlayan fiyatlarla müşterilerini bekleyecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version