Chevrolet özellikle ABD’de çok popüler olan devasa SUV modeli Suburban RST‘nin Performans Paketi versiyonunu güncelledi. Bundan böyle sürücüler, direksiyonun başına geçtiklerinde V8 motor gücünü hissetmek için Escalade modelini satın almak zorunda kalmayacaklar. 2019 Suburban RST’ye eklenen yeni 6.2 litrelik V8 motor, 420 beygir güç ve 460 lb-ft tork üretmeyi vaat ediyor.

Chevrolet’in Tahoe modelinden sonra Suburban alıcılarına da sunmaya karar verdiği yeni RST Performans Paketi, yaz aylarından itibaren ABD genelindeki Cadillac bayilerinde yerini alacak. V8 motora 10 ileri otomatik şanzıman eşlik edecek. Bu sayede aracın hızlanması ve atikliği üst düzeye çıkmış olacak.

Manyetik Sürüş Kontrolü özelliğine sahip

İşin güzel tarafı şu ki, 2019 Suburban RST yalnızca performans ve motor seçenekleriyle öne çıkmıyor. Araçta yer alan Manyetik Sürüş Kontrolü yazılımı, yolun zeminine göre her 5 milisaniyede bir olmak üzere amortisörlerin sertliğini ayarlıyor. Aktif süspansiyon imkânı sağlayan bu sistem, sert virajlarda aracın savrulmasını önleyip sürüş güvenliğini pekiştiriyor.

Modelin bir diğer özelliği ise Aktif Yakıt Yönetimi adı verilen yenilikçi teknoloji. Valflerin açılıp kapanma zamanını devamlı olarak değiştiren araç, daha az yakıt sarfiyatında bulunabiliyor.

Brembo Duralife marka alüminyum fren kaliperlerinin yer aldığı model, farklı renk seçenekleriyle müşterilerin beğenisine sunulacak. Ön ızgara, yan ayna kapakları, arka spoyler ve pencerelerde ise siyah renk standart. Tıpkı 22 inç büyüklüğündeki jantlar ve Bridgestone P285/45R 22 lastikler gibi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version