Audi A6 Avant Allroad modelinin makyajlanmış yeni versiyonu ABD pazarında görücüye çıkmaya hazır. Fiyatı resmen netlik kazanan 2020 Audi A6 Allroad elde ettiğimiz bilgilere göre iki ayrı paket seçeneğiyle gelecek: Premium Plus ve Prestige. Bu araçlardan ilki 66 bin 895, ikincisi ise 71 bin 395 dolardan alıcı bulacak.

Daha yüksek performanslı olan RS 6 Avant’ın fiyatı ise henüz belli değil. Ancak Allroad, station wagon bir A6 sahibi olmak isteyenler için en ideal yöntem gibi duruyor. En azından ABD’de yaşayanlar için.

Lüks station wagon pazarı oldukça niş bir alan, rekabet fazla yok. A6 Avant modeli ise ABD’de bu segmentin en ucuz modellerinden birisi. 67 bin 95 dolara satılan Mercedes Benz E 450’den de ucuz olan aracın sürekli dört çeker olması ciddi bir avantaj. 362 beygirlik gücü de cabası. Her iki model arasındaki tork değerleri ise benzer.

Bir diğer alternatif model ise 66 bin 145 dolarlık fiyat etiketiyle Jaguar XF Sportbrake. Bu aracın daha güçlü versiyonu olan XF Sportbrake S’te V6 motor kullanılıyor ve 380 beygir güç çıkışı sağlanıyor. Öte yandan Volvo V90 modeli 53 bin 90 dolara satılıyor ve sadece ön tekerleklere güç aktaran model 250 beygirlik bir performans değerine sahip.

Standart ve opsiyonel donanım paketleri sunulacak

An itibariyle Audi, A6 Allroad için standart ve opsiyonel donanım paketlerini tam olarak duyurmuş olmasa da bunlardan bazılarını biliyoruz. Tavan barları, 20 inç büyüklüğündeki jantlar, alüminyumun da kullanıldığı tamponlar, air süspansiyon, yokuş iniş desteği, araç içi eğlence sistemi (12.3 inç) ve bölgesel klima bunlardan bazıları.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version