Sıfır otomobil almak isteyenler için Ekim ayına özel Fiat Egea Hatchback taksit kampanyası duyuruldu. ÖTV oranlarında yapılan değişiklikler sonrasında belirlenen yeni fiyatlar üzerinden yapılan kampanya, sıfır araç alımının zor olduğu şu günlerde güzel bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

Tabii ki her kampanyada olduğu gibi bu kampanya için de bazı şartlar var ve önden vermeniz gereken peşinat miktarı bulunuyor. Dilerseniz hem aracın başlangıç fiyatından hem de Fiat Ekim kampanyası detaylarından söz edelim.

İlginizi Çekebilir: 2020’de En Çok Satan Otomobiller Açıklandı

Fiat Egea Hatchback Taksit Kampanyası Detayları ve Fiyatlar

Resmi açıklamalara ve resmi siteye baktığımız zaman bu kampanya sadece Fiat Egea Hatchback modellerinde geçerli gibi gözüküyor. Sedan modellerinde böyle bir kampanya yok ki Sedan modeli de bu yılın en çok satan arabası oldu hatırlatalım.

Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların 43.000 TL peşinat ödemeleri gerekiyor. Bu rakamda değişiklik yok. Ödenecek olan net peşinat tutarı bu rakam.

Geri kalan tutar ise 2.820 TL aylık taksitlerle ödeniyor. Fakat burada bir şart var. Fiat Egea Hatchback taksit kampanyası şöyle hesaplanmış;

  • Peşinat ve 90.900 TL tutarında 48 aylık %1.46 faiz oranıyla kredi kullanımı üzerinden.

Yani kampanya sadece belirlenen şartta kredi kullanımı için geçerli. Bu durumda da 48 aylık vade yapılması gerekiyor. Belirtilen taksit rakamı 2.820 TL olarak açıklandı.

Ayrıca kişilerin bu kampanyadan yararlanabilmesi adına bir de “Marka Kasko” yaptırması gerekiyor ki bu konuda Fiat tarafından belirlenmiş olan bir yol haritası var. Marka sizi bu konuda bilgilendirecektir.

Fiat Egea Hatchback taksit kampanyası ile sahip olabileceğini Egea modelinin Ekim ayı için belirlenmiş olan başlangıç fiyatının da 133.900 TL olduğunu hatırlatalım. Eğer kampanyadan yararlanmak istiyorsanız biraz hızlı olmanız lazım çünkü bu Ekim kampanyası gibi gözüküyor.

Yine resmi siteye baktığımız zaman, kampanya için verilen son tarih 02.11.2020 olarak açıklanmış. Yani 1 aylık bir süre belirlenmiş ve Ekim ayından sonra kampanyaya son verilecek gibi duruyor. Şartlarda herhangi bir değişiklik olur mu ya da taksit miktarlarında bir değişiklik olur mu bunu bilmek zor. Yeni bir fiyat artışı yaşanmazsa, rakamlar böyle kalacak gibi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version