2020 Hyundai Tucson, 2020 yılının popüler araçlarından biri oldu. 2021 için güzel yenilikler bekliyoruz ama mevcut model için yapılan yıl sonu indirimlerini de çok konuşmuştuk. Yıl sonunda 30-40 bin TL’ye varan indirim kampanyalarıyla gördüğümüz aracın, yeni yıl fiyatlarının nasıl olacağı da çok merak ediliyordu. Herkesin beklentisi fiyatlarda ciddi bir artış olacağı yönünde olsa da bu kez iyi haber geldi ve araç nakit indirimiyle yeniden satışa sunuldu.

Nakit indirimi kapsamında sunulan yeni fiyatlar, üst paketlerde ciddi derecede fark oluşturabilecek şekilde. Peki yeni fiyatlar nasıl? İndirim ne kadar?

2020 Hyundai Tucson 2021 Yılı İndirimli Fiyatları

Aracın giriş modeli olan 1.6 T-GDI 7 ileri otomatik vitesli versiyonu için 2021 yılı açıklanan fiyatı 337.300 TL olarak belirlenmiş durumda. Fakat hiçbir kampanyadan yararlanmasanız ve sadece aracın nakit indirimi kullansanız bile bu rakam 330.800 TL’ye düşüyor. 7 Bin TL’ye yakın bir indirim söz konusu.

En düşük pakette yapılan indirim bu. En yüksek paket ve diğer ara paketlerde de ciddi oranda nakit indirimi sunulduğunu görmekteyiz. En yüksek pakette tam 10 bin TL indirim var. 1.6 CRDI 7 ileri otomatik DCT N-Line Plus 4X4 modelinde sunulan indirim çok dikkat çekici. Bu aracın fiyatı 465.950 TL olarak açıklanırken, nakit indirimi sonrasında fiyat 428.950 TL olarak değişiyor.

37 bin TL gibi bir indirim söz konusu. İndirimlerin Ocak sonuna kadar devam edeceği söylenmiş. Zaten 2020 Hyundai Tucson için 2021 yılında açıklanan fiyatlar bunlar. Yani değişim olursa da bu fiyatlar üzerinden değişimler olacak.

Tüm indirimler ve paket seçeneklerine göre değişen rakamlara bakmak isterseniz de bunun için bir görsel ekliyor olacağız. Ham nakit indirimini hem de tüm fiyatları aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version