Yeni nesil Volkswagen Golf modelini test esnasındayken son görültülediğimizde araç tamamen kamuflajla kaplanmıştı. Bugün geldiğimiz noktada ise hayranları tarafından çokça merak edilen Golf MK8‘in kamuflajı kaldırılmış, olanca güzelliğini görebileceğimiz fotoğrafları casus kameralar tarafından kayıt altına alındı.

Daha büyük, yere yakın ve sportif

Gelelim yeni Golf’te nelerin değiştiğine. İlk bakışta aracın yere daha yakın ve ebat olarak geniş gözüktüğünü söyleyebiliriz. Göreceli olarak da daha sportif bir tasarımdan bahsedebilmek mümkün. En büyük değişiklikler ise kesinlikle aracın ön yüzünde gerçekleştirilmiş.

Ön farlar tamamen yenilenirken yeşil arabanın aydınlatmalarına dikkatli baktığımızda kaputla birleştiği yerde siyah şeritleri görebiliriz. Bu muhtemelen farın tam şeklini gizlemek için alınmış bir önlem.

Gelişmiş sürüş asistanı sistemleriyle donatılmış olabilir

Aşağılara indikçe karşımıza bir önceki modele kıyasla hafif makyajlanmış sis farları çıkıyor. Sis farının hemen üzerinde ise kameraya benzeyen ufak bir delik mevcut. Bu ultrasonik bir sensör de olabilir, ancak kesin bir kanıya varmak mümkün değil.

Ön ızgaranın sağ ve sol köşesinde de aynı delikler yer alıyor. Tüm bunlar yeni nesil Golf’un gelişmiş sürüş yardımcısı sistemlerine ev sahipliği yapacağına işaret ediyor olabilir.

Volkswagen’in MQB mimarisi üzerine inşa edeceği 2020 Golf’ün arka tarafı ise tamamen yenilenmiş. Çoğu eleştirmen Tiguan‘ı andıran arka lambalara eksi puan vermiş olsa da yeni Golf’ün bu tasarımıyla daha tok ve sportif göründüğü muhakkak.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version