2020 Opel Insignia, sonunda Türkiye’ye giriş yaptı. İlk kez geçen sene yıl sonuna doğru tanıştığımız makyajlanmış serinin Türkiye fiyatları da açıklandı. Fakat fiyatlar pek tatmin edici değil belirtelim. Söylenen rakamlar biraz yüksek kalıyor.

Aracın fiyatlarına ve paket seçeneklerine bakacağız ama önce yeni seriyi bir tanıyalım. Bakalım ne gibi bir makyajlama yapılmış durumda.

2020 Opel Insignia Özellikleri ve Türkiye Fiyatı

Makyajlama çalışmasının daha çok ön kısımda olduğunu görmekteyiz. Yenilenmiş olan adaptif Intellilux LED Pixel farlar kullanılan seride ön kısımda daha keskin hatlara yer verilmiş durumda. Daha keskin tasarım hatları ve yenilenmiş ön ızgara bölümü dikkat çekiyor. Krom detaylarla güncellenmiş olan ızgaralar, sis farları ile zenginleştirilmiş durumda.

Arka kısımda ise en büyük değişiklik sahte egzoz çıkışları. Parlak kromlarla geliştirilmiş olan sahte egzoz çıkışları da yine şık bir arka tasarımın elde edilmesini sağlamış.

İç kısma geldiği zaman, yeni bir bilgi eğlence sistemi ve AGR onaylı özel koltuklar dikkat çekici. Ayrıca döşemelerde de güzel seçenekler var.

Tasarımı konusunda güzel dokunuşları olan 2020 Opel Insignia, motor seçenekleri için ise ülkemizde iki farklı seçenek sunuyor. Motor seçenekleri;

  • 2 litrelik turbo benzinli 230 beygirli 350 Nm torklu 9 ileri otomatik şanzımanlı bir motor
  • 1.5 litrelik turbo dizel 122 beygirlik 285 Nm tork değerli 8 ileri otomatik vitesli bir motor

olarak karşımıza çıkmış durumda. Aracın fiyatlarına gelince de paket seçeneklerine göre fiyatın önemli ölçüde değiştiğini görüyoruz.

  • 1.5 litre motor – Edition paket – 490.900 TL
  • 1.5 litre motor – Exclusive paket – 573.900 TL
  • 2.0 litre motor – GSi paket – 999.400 TL

2020 Opel Insignia modelinin satışları da başlamış durumda. Araçların şimdiden yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Özellikle 2021 yılında 8 bin adet modelin satılmasının beklendiğini biliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version