2020 Peugeot 5008, yıl içerisinde makyajlama çalışmasıyla gündeme geldi. Yeni 3008 modelinde olduğu gibi bir makyajlama çalışması içerisine giren araç, ülkemizde de popüler olan modellerden sadece biri.

Geniş kasası ve yüksek teknolojisiyle dikkat çeken modelin, şu sıralar ise fiyatları gündemde. Öyle ki son zamlar sonrasında aracın fiyatları bu kez düşüşe geçti ve iyi haberler gelmeye başladı.

2020 Peugeot 5008 Fiyatları Nasıl?

Basit makyajlama çalışmasından önce aracın Ekim ayı fiyatları 400 bin TL barajını geçmişti. Başlangıç fiyatı olarak 486.000 TL fiyat açıklaması yapılmıştı. Bu sadece aracın başlangıç fiyatı olarak duyurulmuştu ama Ekim ayından sonra yapılan mini makyaj çalışması sonrasında aracın fiyatları 535 bin TL seviyesine kadar çıkmıştı.

Başlangıç fiyatı bu kadar yükselirken, giriş seviyesinde 500 bin TL bandı kırılmış oldu. Giriş seviyesinde belirlenen fiyatlar, Kasım ayının sonlarına doğru düştü ve Aralık ayında da düşüş devam etti. Aracın fiyatı 535 bin TL’den 510 bin TL seviyesine düştü.

Giriş seviyesinde yapılan bu indirim en üst pakette ise 30 bin TL’yi buluyor. Kasım ayının başlarında gelen zam sonrasında en yüksek paket 580 bin TL satış fiyatına ulaşmıştı.

Kasım sonunda gelen indirimler Aralık ayında da devam etti ve aracın en yüksek paketi 550 bin TL seviyesine kadar geriledi. Bu modelde de 30 bin TL gibi bir indirim yapılmış oldu. Diğer paketlerde de 10 bin TL ve 15 bin TL gibi indirimler var.

Muhtemelen bu indirimler Aralık ayının sonuna kadar da devam edecek. Yeni yıl ile beraber fiyatlardaki düşüş durabilir. Bunun bir garantisi yok. Belki de bir sürpriz daha olur ve yeni yıldan sonra da yine indirimleri görürüz.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version