2020 Seat Ibiza modeli, abisi Leon modeli kadar performanslı olmasa da abisinin izinde ilerleyen bir seri oldu. Başarılı model yakın zamanda yenilenen motor seçeneğiyle ülkemizde de boy göstermişti.

Yeni motor seçeneğinden sonra bu kez de aracın fiyatlarında yapılan indirim haberi gündeme geldi. Diğer birçok markada olduğu gibi yine Seat markasında da bazı yıl sonu indirimleri var ve Ibiza modeli bu indirimlerden payını almış durumda. Açıklanan indirim miktarı çok yüksek mi derseniz değil ama aracı düşünenler için iyi bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

2020 Seat Ibiza Fiyatları Ne Kadar Düştü?

Markanın fiyat listesinde yaptığı değişiklik sonrasında normalde 170.000 TL olan satış fiyatının 161.500 TL’ye düştü. Burada dikkat çekeceğim nokta aracın indirimsiz fiyatı. Geçen aylarda açıklanan rakamlara göre zaten bir indirim vardı.

Mini bir indirim daha sunulmuş oldu. Unutmadan şunu da eklemek gerekiyor ki şu an tek bir model satışta. Yani bu indirim 1.0 Evo 80 HP Style modeli için geçerli olan indirim. Aralık ayı bittiği gibi indirim konusunda da farklı kararlar alınabilir.

Bu kampanyalar ve indirim haberlerinin ortak noktası Aralık ayı için geçerli olacak kampanyalar olması. Aralık sonrasında, yani yeni yılda fiyatların nasıl olacağı merak konusu. Yeni zamlar gelir mi ya da fiyatlar sabit mi kalır bunları şu an bilmek çok mümkün değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version