Yeni jenerasyon Octavia, Skoda’nın bu sene tanıtımını gerçekleştireceği en önemli modellerinden birisi olacak. Şirketin bir diğer amiral gemisi modeli ise hafif makyajlı kasasıyla çıkış yapmaya hazırlanan Superb olacak.

Volkswagen Grubu bünyesindeki Çekoslovak marka, bahsi geçen modellerin çıkışına sayılı günler kala merak uyandırıcı teaser videoları yayınlamaya ise iyiden iyiye hız verdi.

Son olarak 2020 model Skoda Superb Scout’un yeni bir videosu Vimeo’da yayınlandı.

Arabada meydana gelen en önemli değişikliğin devasa büyüklükteki LED matriks ön farlar olduğunu söyleyebiliriz. Bu, Skoda markası için bir ilk. Aracın arkasına baktığımızda ise Skoda logosunun kuyruk boyunca uzanacak şekilde yer aldığını görebiliyoruz.

Kayar yapıdaki LED dönüş sinyalleriyle şık bir görünüm kazanan aracın göz alıcı bir güzelliğe kavuştuğu aşikar.

Ön tamponun hemen altında konumlanan LED sis farları da elden geçirilmiş. Skoda’nın Karoq ve Kodiaq gibi modelleri için çıkardığı Scout paketlerinin yanına eklenecek olan Superb Scout, Passat Alltrack’tan geri kalmayacak şekilde bazı iç mekan iyileştirmelerine de ev sahipliği yapıyor.

Dijital hayalet gösterge, fonksiyonel direksiyon, konsolun ortasında konumlanan araç içi eğlence ekranı, dijital klima ve daha birçok gelişmiş özellik 2020 model Superb Scout’taki yerini almış bulunuyor.

23 Mayıs’ta görücüye çıkacak

Superb Scout’un resmî tanıtımı 23 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek. Muhtemelen de bu tarihe kadar aracın motor ve donanım seçenekleriyle birlikte fiyatı gizemini korumayı sürdürecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version