2020 yılı için son günler, son saatler. Sıfır kilometre araçlar için de yıl sonuna özel indirim kampanyaları için son saatlere girildi. Birçok markada özel indirimler sunulduğunu ve kredi fırsatlarına yer verildiğini görüyoruz. Bu araçlar içerisinde yer alanlarından birisi de 2020 Suzuki Swift Hibrit modeli oldu.

Yakın zamanda Türkiye girişini yapan aracın, yıl sonuna özel sunulmuş olan bir kredi kampanyası devam ediyor. Marka tarafından da geri sayımla gösterilen bu kampanyanın detaylarına bakalım.

2020 Suzuki Swift Hibrit Kampanya Detayları

2020 model 0 km araçlarda geçerli olan kampanyada, 50 bin TL için kredi veriliyor. 50 bin TL bireysel taşıt kredisi için %0.99 faiz uygulaması yapılıyor. %0.99 faizli kredi için sunulan vade sayısı ise 18 ay olarak belirlenmiş.

Masraflarla beraber aylık taksit tutarına gelince, 3.101 TL gibi bir aylık taksit ödemesi yapılması gerekiyor. Kredi kullanmak isteyenler için avantaj bu şekilde fakat aracı nakit olarak almak isteyenler için de bir nakit indirimi olduğu açıklanmış.

Kampanya kapsamında fiyat listelerine baktığım zaman ya da kampanya afişine baktığım zaman, nakit alım desteği konusunda bir detayın verilmediğini gördüm. Bunun için bayilerden bilgi almak gerekiyor. Nakit indirimi ve kredi konusunda yapılan kampanya için son tarih ise 31 Aralık olarak gösterilmiş.

2020 Suzuki Swift Hibrit için yıl sonuna özel olarak açıklanan kampanyanın detayları bunlar. Bunların dışında şu an için listelenen fiyatlara da bakalım. Bunun için de 2 farklı paket seçeneği ve bir de çift renk seçeneği sunulmakta.

Aracın başlangıç fiyatı 216.900 TL olarak belirlenmiş. Bu şu an geçerli olan rakam. Çift renk seçenekli en üst paketin fiyatı ise 230.900 TL olarak belirlenmiş. Bunun dışında tek renk Premium CVT modelinin fiyatı ise 228.900 TL. Fiyatlar için aşağı daha detaylı bir görsel ekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version