Yılın sonu geldi. Her sene yılın sonuna yaklaştığımız zaman, sıfır otomobillerde kampanyalar karşımıza çıkıyor. Bu yılda yüksek fiyatlara karşı aynı şey yaşanmaya başladı. En son 2020 Suzuki Vitara kampanyası duyuruldu.

Suzuki’nin sevilen 4X4 modeli için başlatılan kampanya, sıfır araç alımını biraz daha kolaylaştıracak gibi duruyor. Eğer siz de böyle bir araç almayı düşünüyor ve yıl sonu fırsatlarını bekliyorsanız, o zaman geçelim detaylara.

2020 Suzuki Vitara Kampanyası Detayları

Yıl sonuna özel olan bu kampanyanın geçerlilik tarihi de takdir edersiniz ki yıl sonuna kadar. 31 Aralık 2020 son gün olarak belirlenmiş. Yeni yılla beraber kampanya da kapatılacak. Belki yeni bir kampanya gelecek belki de hiçbir kampanya gelmeyecek.

Belirlenen yetkili satıcılarda geçerli olan fırsata geldiğimiz zaman ise yine bir kredi avantajını görüyoruz. 100 bin TL için %0.99 faiz oranıyla kredi imkanı sunuluyor. Yakın zamanda Kia benzer bir kampanya yapmış ama Kia vade süresini 30 ay olarak açıklamıştı.

2020 Suzuki Vitara kampanyası için vade süresi sorun gibi gözüküyor. Çünkü kampanya 12 aylık bir vade ile açıklanmış durumda. Vade 12 ay olunca, aylık ödenmesi gereken para 8.990 TL gibi bir rakam oluyor.

Yüksek bir rakam olarak gelebilir. Farklı vade süreleri için resmi sitede falan herhangi bir bilgi göremedik. Muhtemelen farklı vade sürelerinde kredi faizi biraz daha artış gösterecektir. Bunun yetkili bayiler ile görüşülmesi ve o şekilde karara bağlanması gerekiyor.

Yıl sonuna kadar geçerli olacak olan kampanyadan yararlanarak yeni bir Suzuki araç sahibi olabilirsiniz. Benzer yıl sonu kampanyaları geldiği zaman da yine bilgi vermeye devam edeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version