Sedan sınıfında iddialı araçlar görmeye hasret kaldık. Pazarda genel yönelim SUV sınıfı araçlara doğru olmaya başladı. Bu dönemde efsane haline gelen serilerin yeni araçlarını görmek mutluluk veriyor. İşte bunlardan birisi de sedan serilerinin şahı olan 2021 Audi A8 L Horch olacak.

Yakın zamanda tanıtılacağı kesin olan sedanların kralı, test aşamasında kameralara da yakalanmış durumda. Seda modellerinde yeni kral olmasını beklediğimiz araçların görselleriyle beraber, yapının nasıl olacağını da anlamış bulunuyoruz.

2021 Audi A8 L Horch Görselleri ve Bilinen Detayları

Mercedes Maybach S modellerini hedef alacak olan yeni lüks sedanın, özellikle tampon kısımlarında kamuflajlarla kameralara yansıdığını görüyoruz. Buradaki kamuflajlar önemli bir değişimi gizliyor olabilir. Özellikle ızgara kısmındaki özel koruma yapısının geniş tutulmasının nedeni de bu olsa gerek.

Bunun dışında uzun aks aralığının dışına çok fazla çıkmayacağı anlaşılan aracın, yenilenmiş farlara sahip olacağını da görüyoruz. Sadece ön farlarda değil arka stoplarda da değişiklik sesleri var. Tam boy bir stop lambasının kullanılması ve uç kısımlarda da kademeli yapının bulunması bekleniyor.

Zaten görsellere baktığınız zaman da 2021 Audi A8 L Horch modelinde yer alacak bu yapıyı anlıyoruz. Şimdilik motor gücü konusunda bir bilgimiz yok ama Mercedes Maybach ile yarışan bir aracın motor gücü konusunda da geri planda kalması çok beklenen bir durum olmaz.

Özellikle araç içi alanı ve araç içi teknolojileriyle kendisini kanıtlayacağını düşündüğümüz 2021 Audi A8 L Horch modeli için tanıtım ise hala bildirilmiş değil.

Araç yakın zamanda gelebilir de 2022 senesine kalabilir de. Bir gecikme durumu yaşanabileceği ihtimallerini unutmamak gerekiyor. Sonuçta pandemi etkisi tam olarak geçmiş değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version