Yeni model araçlar Nisan ayında ülkemizde de yer bulmaya devam ediyor. Bu senenin iddialı modellerinden biri olarak kabul edilen 2021 Audi Q3 modeli de yine Nisan ayında ülkemize gelen araçlardan biri oldu.

Yenilenmiş dinamikleri ile dikkat çeken seri, tek motor seçeneği ve iki ayrı versiyon ile ülkemizdeki yerini aldı. Fiyat şaşırtıcı dedik çünkü yakın zamanda pazara giren araçlar bir hayli yüksek fiyatlara alıcı bulmuştu. En azından bu model istenen seviyede bir fiyat ile satışa çıkmış oldu.

2021 Audi Q3 Türkiye Fiyatı Nasıl?

Yeni aracın ülkemiz fiyatına geçmeden önce iki farklı versiyondan söz edelim. Şu an için araçlar bir temel model bir de Sportback model olarak satışa sunuluyor. İki modelde de yer alan motor seçeneği ise tek seçenek.

Firma ülkemizde iki model için de tek motor seçeneğini kullanmayı tercih etmiş gibi duruyor. Bu seçenekte yer alan motor 35 Turbo FSI serisi motor.

150 beygirlik motor, S tronic seçeneğiyle beraber geliyor. Araç için ise S Line donanım seçeneği ve Advanced donanım seçenekleri var. İki donanım seçeneğinde de fiyatlar çok değişmiyor. Giriş modelde 638.149 TL gibi bir satış fiyatı açıklandı.

Burada yakın zamanda Seat markasının 7 kişilik SUV modelinin 500 bin TL üzerinde satışa çıktığını gördük. Onun için 2021 Audi Q3 fiyatlarının aşırı yüksek olmadığını sektöre göre uygun olduğunu söyleyebiliriz.

İkinci seçenek kısmında ise standart modelin S Line versiyonu bulunuyor. Bu versiyonun fiyatı da 659.814 TL olarak açıklandı.

En yüksek fiyatlı model ise Sportback modeli oldu. Bu modelin fiyatı ise 689.337 TL olarak açıklandı. Diğer motor seçenekleri için herhangi bir gelişme olacak mı bilemiyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version