Yeniden tasarlanan ve makyaj çalışmalarıyla adından çoktan söz ettiren 2021 BMW 420i Gran Coupe modelinin Türkiye macerası başladı. Yakın zamanda Mercedes’in yeni CLS serisinin Türkiye fiyatlarını duyurmasından sonra bu kez 2021 BMW 420i Gran Coupe Türkiye fiyatları açıklandı.

Daha biz fiyatı paylaşmadan siz anladınız ama yine de söyleyeyim ki her zaman olduğu gibi yine yüksek fiyatlar karşımıza çıkıyor. Ama öyle böyle yüksek bir fiyat değil. Tabii ki BMW’nin araçları ucuz değil ama bu model de zirveleri zorlamış.

2021 BMW 420i Gran Coupe Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Dev böbrek ızgarasıyla her ortamda ben burdayım diye bağıran aracın motor özelliklerinden söz ederek başlayalım. Zira seride güçlü bir motor var. 4 silindir 1.6 litrelik motorun 170 beygir güç ürettiği açıklandı.

İddialı motor 250 Nm tork değerine de sahip. Her hangi bir elektrik destek motoru görmediğimiz modelin bu motorla beraber 100 km hızlanma süresi ise 8.6 saniye olarak açıklanmış durumda.

BMW kişisel asistan, sürüş kontrol asistanları, Harman Kardon ses sistemi, park etme asistanı gibi lüks özelliklerini de öne çıkaran 2021 BMW 420i Gran Coupe modelinin Türkiye fiyatına geçelim.

Birçok lüks özelliğin zaten standart olarak geldiği aracın Türkiye başlangıç fiyatı 1.440.000 TL olarak açıklandı. 1.5 milyon TL’ye yakın bir başlangıç fiyatı olması, aracın her kesime hitap etmediğini zaten gösteriyor.

Şu an için Mercedes BMW savaşında da fiyat açısından çok büyük farklar görmediğimizi de ekleyelim. Genelde artık yeni modeller bu markalar için 1-2 milyon TL fiyatla satışa çıkıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version