Yenilenmiş sıra dışı tasarımı ile dikkat çeken 2021 Citroen C4, kendine has yapıya sahip. Çok konuşulan bir tasarımı benimseyen araç, sonunda ülkemizde de yollara düşecek. 2021 Citroen C4 Türkiye fiyatı ise bu derece rekabetin olduğu ve yüksek fiyatların bulunduğu ortamda bir hayli dikkat çekecek gibi duruyor.

Hem benzinli hem de dizel seçenekleriyle ülkemizde satılan yeni güçlü serinin bilgilerine geçelim. Ülkemizde ne kadar satılacak bir araç olduğunu da değerlendirmiş olacağız.

2021 Citroen C4 Türkiye Fiyatı ve Paket Seçenekleri

10 inç multimedya ve 10 inç dijital gösterge alanı ile gelen araç, hem iç kısımda hem de dış kısımda çok dikkat çeken bir tasarım yapısına sahip. Aracın sahip olduğu teknolojiler ise tasarımın da daha da önüne geçecek olan bir seviyede.

Çarpışma önleme sistemleri, Şerit takip sistemi, güvenli fren sistemi, otoyol sürücü yardımı sistemi, trafik işareti tanıma, park yardım sistemi, dikkat uyarı sistemi ve adaptif hız sistemi gibi teknolojiler bulunuyor.

Motor seçenekleri ise yine bir hayli zengin. Aracın benzinli modelinde 1.2 PuruTech 100 beygirlik motor yer alıyor. Bu motor, 130 ve 155 beygirlik diğer seçenekleri de barındırıyor. Üst beygir seçeneklerinde 8 kademeli otomatik vites var.

Dizel motor kısmında ise 1.5 BlueHDi 130 beygirlik dizel motor yer alıyor. 2021 Citroen C4 modelinin bir diğer seçeneği ise elektrikli model. Bu modelin satışları hemen yapılmayacak. Bu modelde de 136 beygirlik güç ve 350 km menzil sunulacak.

2021 Citroen C4 Türkiye Fiyatları

Şimdi gelelim Türkiye fiyatlarına. Serinin benzinli modeli için giriş versiyonda 225 bin TL gibi bir fiyat var. Bu fiyat lansman indirimi ile 219 bin TL’ye geliyor. Dizel model ise 335 bin TL fiyatla satışa çıktı. Dizel modelin lansman indirimli olarak giriş serisinde ise 327 bin TL satış fiyatı var.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version