3 ay kadar öncesinde tanıtılan 2021 Dacia Jogger, markanın Lodgy serisinin yerine sunduğu bir araç olmuştu. Tanıtıldığı gibi ülkemizde de ürün sayfası açılan yeni aracın fiyatları ise bu zamana kadar duyurulmamıştı. Uygun fiyatlı bir araç mı olacak yoksa beklentileri değiştirecek mi derken yeni seri için ilk fiyatlar da ortaya çıktı.

Şimdilik yurt dışı fiyatları gözüktü ama bu ülkemizde de aracın nasıl bir fiyat aralığı olacağı noktasında güzel fikirler veriyor. Sandığımız kadar ucuz bir araç olmayacak onu da anladık.

2021 Dacia Jogger Fiyatları Nasıl?

İngiltere temelli olarak açıklanan fiyatlarda, 3 ayrı seçenek için ayrı ayrı fiyatlandırma yapıldığını görüyoruz. Bu seçenekler aracın donanım seviyeleri;

  • Essential,
  • Comfort,
  • Extreme olarak belirlendi.

Donanım paketlerine göre Essential modelinin en düşük fiyatlı versiyon olduğunu göreceğiz. Bu versiyonda fiyat 14.995 Sterlin olarak açıklandı. TL’ye hiç çevirmeyeyim. 🙂

Bir sonraki versiyon ise Comfort versiyonu. Comfort versiyonunun da başlangıç fiyatı 16.695 Sterlin olarak açıklandı.

Son versiyon ise Extreme, yani en dolu olan versiyon. Bu versiyon için de açıklanan fiyat 17.395 Sterlin oldu.

Seçilen aksesuarlara ve ek donanımlara göre fiyatlar tabii ki değişiklik gösterebiliyor. Ama şunu da tekrar hatırlatalım ki bu fiyatlar, 2021 Dacia Jogger Türkiye fiyatı için sadece fikir verebilir. Kuru direkt olarak çevirip Türkiye fiyatı da bu demek yanlış olacaktır.

Çünkü yerel fiyatlandırma olayları ve vergi durumları da var. Sadece serinin fiyatları için ülkemiz açısından örnekleri almış olduk.

Türkiye satışlarının ne zaman başlayacağı konusuna gelince, Dacia cephesi bu konuda hala bir açıklama yapmadı. 2022 yılına kalacak gibi duruyor. Bu yıl serinin satışa çıkmasını beklemiyoruz. Zaten yıl sonunun da geldiğini gördük.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version