Dacia resmen atağa kalktı. Marka peşi sıra paylaşımlar yapıyor ve yeni araçlarını tanıtmaya devam ediyor. Yakın zamanda Duster ailesinin makyajlama çalışmasını da gerçekleştiren marka, şimdi de 2021 Dacia Jogger modeli üzerinde çalışıyor.

Yeni Jogger modelinin üzerinde çalışılması bir sızıntıya dayalı olan bilgi değil. Öyle ki aracın resmi olarak videosu da paylaşıldı. Nasıl bir araçla karşı karşıya olacağımızı öğrenmemiz adına önemli ipuçlarını da gördüğümüz video sonrasında tanıtım tarihi için de bilgiler aldık.

2021 Dacia Jogger Çok Yakında Geliyor

Araç için paylaşılan videoda, Logan yerine gelecek olan bir araç görüyoruz. Kasa kısmında da yenileneceği söylenen araçta iki farklı seçenek olacak ve uzun bir araç göreceğiz. Asıl ana modelde 5 koltuk olsa da uzun seride 7 koltuklu seçeneğin de olacağı söyleniyor.

7 koltuklu modelin bir sıra daha koltuk barındırması durumu söz konusu olacak. Videodan anladığımız kadarıyla tasarım açısından da farklı yapılar olacak.

Bir kere stop lambalarında önemli bir değişim beklenmekte. Yine dikine bir tasarım olacak ama bu sefer stop lambalarında aşağı kısımda Y dizayn dediğimiz yatay Y şeklinde bir yerleşim olacak.

Turuncu rengini bu araçta da göreceğimiz kesin. Öyle ki 2021 Dacia Jogger videosunda da turuncu renk net olarak seçilebiliyor.

Ön tasarım için ise Duster modelinde olduğu gibi bir değişikliği görebileceğimizi aktaralım. Bunlar dışında aracın geri kalan yapısı hakkında ise en ufak bir bilgi yer almıyor.

Motor ve teknolojiler için bekleyeceğiz. Ama çok değil. Zaten video sonrasında aracın 3 Eylül tarihinde tanıtılacağı açıklandı. Birkaç gün sonra 2021 Dacia Jogger modeli her özelliği ile karşımızda olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version