Birkaç gün önce Dacia’nun en sevilen modeli Duster için açıklamalarda bulunduk. Aracın 3 aylık fiyat değişiminin rekor seviyelere ulaştığını ve zamlar geldiğini söyledik. Aradan geçen sürede fiyatlar çok değişti ama sadece Duster modelinde de değişim olmadı. Bunun hemen arkasından 2021 Dacia Sandero Stepway modellerinde de yine bir fiyat değişimi olduğu ortaya çıktı.

Tahmin edersiniz ki yine zamlar ve yine zamlar. Aracın fiyatı 2 ay içerisinde ikinci defa zamlanmış oldu.

2021 Dacia Sandero Stepway Fiyatları için Anlık Durum Ne?

Çok değil 1 ay kadar ya oldu ya olmadı bir Nisan zammı gelmişti. Aslında bu Nisan zammı gelmeden seri alınabilecek seviyelerdeydi. 165 bin TL ile 167 bin TL arasında değişen fiyatlardan söz ediyorduk.

Nisan zammı dediğimiz zam geldi ve araç 186 bin TL’nin üzerine çıktı hatta 187 bin TL’yi zorladı. Yine belki piyasa sınırlarında bir satış fiyatı gördük ama bu fiyat sadece en düşük versiyonda geçerli olmuştu.

En yüksek versiyonda ise 190 bin TL seviyelerinden 205 bin TL seviyelerine çıkış gösterildi. Bu zamları da hoş karşılamadık ama gelen ikinci zam daha da can sıkıcı oldu.

Mayıs ayı ile beraber gelen bu ikinci zamda, giriş model 191.900 TL olarak 190 bin TL sınırını geçti. Diğer taraftan en yüksek paket ise 212.900 TL oldu ve 4-5 bin TL daha fark ortaya çıktı.

Son zamların oranı düşük gelebilir ama yukarıda söylediğimiz gibi bu zam üzerine gelen zam oldu. Mayıs ayı başında yaşanan değişim ne kadar devam edecek izleyip göreceğiz. Artışların durması ya da devam etmesi konusun herhangi bir tüyo yok.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version