2021 Fiat Toro, markanın pickup ailesi için önemli modellerden bir tanesi oldu. Ülkemizde çok görmüyor olsak bile bu serinin birçok ülkede çok popüler olduğunu ve hatta öne çıkarıldığını biliyoruz. Yaklaşık olarak 4-5 yıldır da popülerliğini devam ettiren seri, yavaş yavaş ilgi düşmeye başlayınca yenilendi.

Yenilenen bir kasa ile beraber, makyaj çalışmasından çıkan aracın motoru da yenilendi. Belki de en güzel yanı da aracın bu motor kısmında yenilenmiş olması oldu.

2021 Fiat Toro Tasarımı, Fiyatları ve Yeni Motoru

Tasarımda yine çok sert bir araç üzerinde yapılan özelleştirmeler var. Aracın ön kısımda çok ciddi bir değişim yok ama. Güzel dokunuşların büyük etkiler göstermesi var.

Bir kere ön kısımda yeni logo yapısı kullanılmış ve bu yeni logo yeni ızgara yapısının üzerine monte edilmiş. Diğer kısımda Full LED sistem daha ince farlara geçiş yapılmış.

Tabii ki bu da aracın görüntüsünü daha net hale getirmiş ve aracın daha dikkat çekici bir tasarım yapısına bürünmesini sağlamış.

Dışta makyaj çalışması içerde ise tam bir değişim var. Bir kere orta kısımda yeni dikine multimedya sistemine geçilmiş durumda. Bu ekranın hemen altında detaylı bir klima kontrol sistemine yer verilmiş.

Direksiyon kısmında ise daha fazla buton kullanıldığını ve hemen önde de yenilenmiş bir dijital ekran kullanılması dikkatlerden kaçmıyor. Multimedya ekranı için en çok 10.1 inç boyutu, sürücü ekranında da 7 inç boyut seçilebiliyor.

2021 Fiat Toro Motor Seçenekleri

Aracın motor kısmında da artık daha fazla alternatif var. 1.3 litre yeni turbo motor ilk seçenek olacak. Benzinli turbo olan bu motorda 185 beygir güç sunulacak ve 270-280 Nm tork değeri olacak. Bu motorun dışında 2L bir dizel motor da bulunacak.

4X4 seçeneğinde olacak olan bu motorun da 170 beygir olacağını ve 350 Nm tork değerinin olduğunu ekleyelim. Şanzıman seçimlerinde 6 ileri ya da 4X4 için 9 ileri seçenekleri var.

2021 Fiat Toro bu özelliklerinin yanında fiyat konusunda da iddialı bir araç oldu. Aracın fiyat 21 bin dolar olarak açıklandı. Tabii ki ülkemiz satışları değil. Satışlar Brezilya’da başladı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version