2021 Ford EcoSport Active, 2020 Kasım ayında tanıtılacak otomobiller arasında gösterilmişti. Tüm detaylarının Kasım ayında açıklanacağı otomobil modeli için beklenmedik bir şey oldu ve araç sızdırıldı.

Sportif Crossover modellerinden biri olacağını bildiğimiz yeni EcoSport modelinin sızıntısı önemli çünkü araç için çok fazla bilginin ortaya çıkmasını sağladı.

İlginizi Çekebilir: Yeni Fiat Egea Ailesi Tanıtıldı – Fiat Egea Cross Sürprizi Sevindirecek

2021 Ford EcoSport Active Özellikleri ve Tasarımı Nasıl Olacak?

Yeni sızıntılar dış tasarım ve iç tasarım konusunda çok fazla detay veriyor. Dış tasarıma bakıldığında ön ve arka kısımlara ek olarak plastik bölümler eklendiği görülüyor. Ön ve arka tamponda ek plastiklerin kullanılmasıyla beraber araç daha hacimli bir görüntüye kavuşmuş durumda.

Bunun yanında çamurluklar kısmına da siyah plastiklerle ekleme yapılmış durumda. Bu da hacimli görüntüyü destekleyen bir başka artı olmuş. Daha göz alıcı gözüken serinin çift ton alaşımlı jantları var ve jantları tamamlar gibi karartılmış yeni bir arka cam kullanılmış.

Dış tasarımı dikkat çekici artılar kazanan 2021 Ford EcoSport Active, iç tasarım kısmında da güzel değişiklikler getiriyor. İç kısımda da 8 inçlik yeni ekranın konsol kısmına yerleştirildiğini görmekteyiz. Tabii ki bu ekranlarda Android Auto desteği ve Apple CarPlay desteği olacak ve ek olarak Ford multimedya teknolojilerine de yer verilecek.

Koltuk döşemelerinde yenilikler, konsol malzemesi konusunda yeni seçenekler gibi artıları olan yeni serinin motoru konusunda da bilgiler var.

Autonocion kaynaklı bu bilgilere göre 2021 Ford EcoSport Active motor kısmında 125 beygirlik 1.0 litre EcoBoost motor sunacak. Şanzıman için ise 6 ileri manuel tercihinin geleceği kesin. Diğer seçenekleri bekleyeceğiz.

Elbette birçok özelliğini gördük ama aracın asıl tanıtımı 6 Kasım 2020 tarihinde yapılacak. 6 Kasım tarihinde yapılacak olan tanıtım, ek motor seçenekleri ve en önemlisi de satış fiyatı konusunda bilgi verecek.

Ayrıca yeni serinin Türkiye fiyatları için de ilk ipuçları ortaya çıkacak. Şu an 200 bin bandının üzerinde satış fiyatı var ama tabii ki yeni serinin fiyatı biraz daha yüksek olacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version