Otomobiller için lüks serilerini paylaşmaya alıştığımız BMW, bu kez lüks bir motosiklet modeliyle karşımızda. Yakın zamanda yenilenen Yeni BMW Motorrad K1600 için Türkiye müjdesi de geldi. Tüm yenilikleriyle ülkemizde de boy gösterecek olan serinin detaylarından ve çıkış tarihinden söz edeceğiz.

Yeni BMW Motorrad K1600 Özellikleri Neler?

Yenilenen seri, motor kısmında da revize edilmiş bir seri olarak geliyor. Yeni seride yenilenmiş olan 6 silindirli motor, daha yüksek çekiş gücüne sahip olarak geliyor.

Emisyon değerleri güncellenmiş olan seri güç kısmında ise 160 beygirlik bir güç sunuyor. Tork kısmında ise 180 Nm tork gibi yine oldukça iddialı değeri görüyoruz.

Buna karşın yapılan iyileştirme çalışmasıyla beraber motorun, çok daha kısa sürede maksimum güce ulaşabileceği de belirtiliyor. Eski nesle oranla çok daha hızlı bir şekilde maksimum güce ulaşılıyor.

Revize edilmiş olan bu yeni motorunun yanında Yeni BMW Motorrad K1600, sürüş konforunu arttıracak daha geniş bir ekranla beraber de geliyor. Motosiklet modellerinde çok sık görmediğimiz 10.25 inçlik TFT renkli ekran, tüm sürüş bilgilerini kontrol etmenizi sağlamakta.

Yüksek ışık altında bile yansımasız görüntü sunabilen ekran, entegre olarak gelen harita sistemiyle de motorcuların işini bir hayli kolaylaştıracak diyebiliriz. Kesinlikle prestijli modeller arasında gösterilebilecek olan yeni seri, fark yaratan bu özellikleriyle beraber Mart ayında ülkemizde de olacak.

Yeni BMW Motorrad K1600 ülkemiz satışları Mart ayında başlamış olacak ama kesin fiyatlar için şimdilik bir bilgimiz yok.

Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki çok ucuz bir motosiklet modeli olmayacak. Zaten BMW modelleri çok ucuz değil ama bu seri bir tık daha üst düzey bir seri. Haliyle fiyatları da biraz daha yüksek olabilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version