Çinli devlerden biri olan Geely, iddialı serilerinden biri olan Binyue modelini yeniledi. Aslında SUV sınıfı araç yakın zamanda piyasaya sunulmuştu. İlk olarak 2018 yılında gördüğümüz SUV modeli, 2021 Geely Binyue Pro adıyla yeniden geldi.

Tasarımsal olarak değişiklikleri de içerisinde barındıran araç, çok daha teknolojik bir seri olmayı da başardı. Bunu da dip not olarak ekleyip geçelim aracımızın özelliklerinin neler olduğu kısmına.

2021 Geely Binyue Pro Özellikleri ve Tasarımı

Lansman rengi olarak sarı renk seçeneğinin sunulduğu araç, kırmızı fren kaliperleri ve siyah jantlarıyla da tasarımını tamamlıyor. Açıkçası lansman rengi olarak sunulan bu renk seçeneğinin bir hayli beğeni toplayacağını söyleyebiliriz.

İddialı bir renk gelmiş ve tasarımı daha canlı hale getirmiş. Onun dışında ön kısımda özellikle alt havalandırma bölümünün çok geniş olduğunu görüyoruz. O kadar geniş olmayan ızgaraları da bu kısmı destekliyor.

İki bölmeli olan farlar da yine bu kısmı destekleyen bölümlerden biri olarak gösterilebilir. Kesinlikle keskin hatlarıyla göz dolduran aracın, tavan kısmından arkaya kadar uzanan spoylerı da bulunuyor ve burada da sert bir görüntü elde ediliyor.

Tavanda farklı renk ve bir de sunroof artısı olan 2021 Geely Binyue Pro, iç kısımda da çok şık bir araç. Araçta orta kısımda geniş bir multimedya ekranı bulunuyor. Bu ekranın 12.3 inç gibi dev bir boyutunun olması da dikkat çeken bir başka kısım olacak.

Bunun yanında seride, yeni bir orta konsol ve vites alanı kullanılmış. Ayrıca gösterge panelinin de tamamen dijital olması dikkat çekici diğer kısım. Alt kısmı yassı ve seçilen renk detaylarla renklendirilmiş olan yeni direksiyonu da yine tasarımı destekleyen aracın, döşemelerinde ve kapı kollarında da yine seçilen renk detaylar kullanılmış.

2021 Geely Binyue Pro modelinde yer alacak olan motor seçeneği ise şimdilik açıklanmadı. Fakat eski seriden bildiğimiz iki motor seçeneği olduğu. Bunlardan birisi 140 beygirlik 1.4 litre turbo şarjlı motor ve bir diğeri de 177 beygirlik 1.5 litrelik motordu. Yeni seride motor konusunda ne olur bilemiyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version