Honda’nın önemli araçları bir bir ülkemizde satışa çıkmaya başladı. Otodünya olarak daha önce City modeli için bilgiler vermiştik. Yıllar sonra yeniden satışa çıkan City, büyük ilgi gördü. Aracın teknik özellikleri evet ama fiyatı da sevildi. Alt ÖTV dilimi içerisinde kalan araç güzel bir fiyatla satışa sunulmuştu. Şimdi ise yeni bir model daha ülkemize geliyor. Bu kez 2021 Honda Accord ile karşı karşıya kalacağız.

Bu araç için de ilk haberi yaz aylarında paylaştık. O zaman sadece Türkiye’ye  gelme ihtimalinden söz ediliyordu. Şimdi ise aracın Türkiye satışları için geri sayımın başladığını öğrendik. Yakın bir zamanda yeni seri yollara çıkmış olacak.

2021 Honda Accord, Ekim Ayında Geliyor

Daha önce de paylaştığımız gibi yeni model, Ekim ayında bizlerle olacak. Henüz kaç Ekim’de satışa çıkacağı net değil ama sürenin çok kısaldığını söyleyebiliriz. Ekim’in ilk haftasından sonra satış fiyatı ve satış tarihi konusunda daha fazla bilgi gelecektir.

Yaklaşık 1 sene kadar önce tanıtılan yeni kasanın ülkemize gelecek olması sevindirici. Öyle ki seri yine sedan ailelerinden biri olacak. City modeli de bu alanın temsilcilerinden biri olmuştu. SUV segmentinin günden güne önem kazandığı şu günlerde sedan temsilcilerini de görmek güzel olacak.

Motor kısmında yine 1.5 litrelik 192 beygirlik motoru ile satışa çıkmasını beklediğimiz 2021 Honda Accord için, yakın bir zamanda teknik özellikleri paylaşacağız. CVT şanzıman artısı, yenilenmiş olan far grupları, araç içerisinde kullanılan yeni teknolojiler, tasarım değişiklikleri gibi ek birçok teknik detaya yer vereceğiz. Önce aracın kesin olarak satış tarihini öğrenmemiz gerekiyor.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version