2021 Honda City, yıllar sonra ülkemize geri döndü. Eylül ayında ülkemizde satışa çıkan yeni kasa için detayları bir çok kez paylaşmıştık. Nasıl bir araba geldi ve teknik özellikler konusunda ne gibi değişiklikler oldu gibi soruları cevaplamıştık.

En çok merak edilen konu ise tabii ki aracın fiyatları olmuştu. Eylül ayında çıkış fiyatlarını başarılı bulduk ama seri, diğer otomobillerde olduğu gibi bu süreç içerisinde zamlandı. Peki 2 aylık bir süre içerisinde yeni kasanın fiyatı nasıl değişti?

2021 Honda City Fiyatları Nasıl Değişti? Güncel Fiyatlar

Araç ilk duyuru yapıldığı zaman, zaten düşük ÖTV diliminin de artısıyla beraber 219.000 TL başlangıç fiyatına sahipti. Elegance paketi için geçerli olan bu fiyat, aracın giriş seviyesi için geçerli olmuştu.

Zaten seri iki paket olarak geldi. Bir diğer paket Executive versiyonu olmuştu. Bu versiyonda da 229.000 TL gibi bir fiyat sunulduğunu gördük. Arada 10 bin TL gibi bir fark olsa da üst versiyon için bu gayet makul bir fiyat olarak gözükmüştü.

Peki açıklanan son listelerde durum ne? Güncel 2021 Honda City fiyatlarına baktığımız zaman aracın Elegance paketinin 246.400 TL olduğunu görüyoruz. Bu kadar kısa süre içerisinde dikkat çeken bir artış.

Asıl artış ise bir üst paket seçeneğinde yaşanıyor. Executive modelinde ise fiyatın 257.700 TL olduğunu görüyoruz. Son Kasım güncellemesinden sonra fiyatlar bu şekilde. Bundan sonra yükselmeye devam eder mi onu bilemiyoruz ama artış dikkat çekici orası kesin.

2 Ay Önce Araç Geldiğinde Fiyatlar

  • Elegance – 219.000 TL
  • Executive – 229.000 TL

Kasım Güncellemesi Sonrasında Yeni Fiyatlar

  • Elegance – 246.400 TL
  • Executive – 257.700 TL
Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version