Honda’nın yeni araçlarıyla pazara giriş yapmaya başladığını duyurmuştuk. 2021 Honda City modeli için de bugün yarın bir haber gelmesini bekliyorduk. En son yeni aracın ne zaman tanıtılacağı konusunda bir bilgi paylaşımı yapmıştık. Bu paylaşımımızın ardından yeni City modeli için Türkiye lansmanı gerçekleştirildi.

Yeni araç için yapılan lansman sonrasında seri için nasıl Türkiye fiyatları olacağı konusunda da bilgi sahibi olmuş olduk. Açıkçası araç, beklentilerin daha altında bir satış fiyatı ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Yeni serinin ülkemizde satılacak olan paket seçenekleri de ortaya çıktı.

2021 Honda City Türkiye Fiyatı ve Paketleri

Öncelikle şunu söylemek gerekiyor ki yeni aracın ülkemizde satılacak olan iki paketi olacak. Bunlardan birisi Elegance paket olacak bir diğeri de Executive modeli olacak. İki donanım seçeneğiyle karşımıza çıkacak olan seri, B segmentte rakiplerini karşılayacak.

Bu paket seçeneklerinde ise yer alacak olan motor seçeneği 1.5 litrelik motor olacak. Standart modelde yer alan motor, 121 beygir güç değerine sahip.

100 km hıza ulaşması için 10.5 saniye gibi bir süre geçmesi gereken 2021 Honda City, tork değeri olarak ise 145 Nm tork değerini sunuyor ve bu da aracın ortalama bir performans değerine sahip olduğunu gösteriyor.

Şanzıman seçimi ise yine bu seride de değişmiyor. Şanzıman kısmında seçim CVT şanzımandan yana yapılmış durumda.

Tüm bu özellikleri ile 2021 Honda City Türkiye fiyatlarına geçelim. Serinin giriş modeli de bir üst paketi de %50 ÖTV dilimi içerisinde kalmış gibi gözüküyor. Aracın ilk paket seçeneği olan Elegance modelinde sunulan fiyat 219.000 TL. Yani giriş fiyatı bu. Onun dışında paketlere göre fiyatlar.

  • 2021 Honda City Elegance – 219 bin TL
  • 2021 Honda City Executive – 229 bin TL
Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version