2021 Honda Civic serisi, konsept haliyle 2020 yılının son aylarına doğru tanıtıldı. Genel hatları ortaya çıkan sedan modeli bir yana, serinin bu sene içerisinde farklı versiyonlarının geleceği de söylenmişti. İşte o beklenen farklı versiyonlardan birisi de 2021 Honda Civic Hatchback modeli olacak.

Henüz resmi bir tanıtım olmamasına karşın, araç hakkında yavaş yavaş bilgiler de sızmaya başladı. En son yeni seri Almanya’da test sırasında görüntülendi. Tabii ki araca bir kamuflaj giydirilmişti ve bu yüzden de çok fazla tasarım detayı belli olmadı ama yine de bilgi alabilmiş olduk.

2021 Honda Civic Hatchback Nasıl Bir Yapı Sunacak?

Araca baktığımız zaman, sedan modele benzediğini ama belli bir noktadan sonra özgün bir tasarıma geçtiğini görüyoruz. Bahsettiğimiz kısım C sütunundan sonraya denk geliyor.

Bu kısma kadar baktığınızda belki sedan modelden çağrışım yapabilirsiniz. Tabii ki kamuflaj olduğu için detaylara inip, inceleme yapamıyoruz. Bu kısmı geçtiğiniz zaman ise çok geniş bir bagaj kısmı dikkat çekiyor. HB olması nedeniyle daha toplu olan arka kısımda, çok geniş bir arka cam kullanılmış ve bagaj kapağının açısı daha dik konuma getirilmiş.

Muhtemelen daha geniş bir arka alan ve daha uzun bir diz mesafesi sunulmasını sağlanacak olan yeni aracın, teknik açıdan nasıl bir seçim yapacağını ise bilmiyoruz.

Nasıl bir motor kullanacak ya da aracın sedan modeline göre farkları neler olacak bunları öğrenemedik. Yine dijital gösterge paneline geçilen yeni iç tasarım ve güçlü bir motor bekleniyor ama tabii ki kağıt üzerinde bu bilgilerin doğrulanması gerekiyor.

Bakalım 2021 Honda Civic Hatchback yeni yapısıyla ne kadar ilgi çekecek? Tanıtımı heyecanla bekliyoruz. Kesin tarih paylaşıldığı zaman bilgi vereceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version