2021 Honda Civic modelinin dış tasarımını net olarak gördük. Aracın prototip versiyonun tanıtılması, dış tasarımı zaten şekillendirmişti. Seri üretim versiyonundan da ardı ardına görseller sızmasıyla beraber artık dış tasarımı net olarak gördük diyebiliriz.

Resmi seri üretim versiyonu için hala tanıtım yapılmayan aracın ilk kez iç tasarımından görüntüler ortaya çıktı. Kabin görüntülerine bakacak olursak marka burada da sadelikten yana olacak.

2021 Honda Civic Kabin Tasarımı Nasıl Gözükecek?

Aracın kabin görseli çok net detayları ortaya çıkarıyor. Dediğimiz gibi bu sefer çok çok daha sade bir araç göreceğiz. İç kısımda dışa doğru açılan ya da direkt dışarıda pozisyonda olan 9 inçlik bir multimedya ekranı göreceğiz.

Bu multimedya ekranında da kontrol için sadece dokunmatik panel sunulmayacağı görülüyor. Bunun yanında bir de tuş kullanımının yapılacağını net olarak anlıyoruz.

Sürücü alanında ise dijital gösterge panelinin kullanılmaya devam edeceği de net olarak gözüküyor. 3 kollu direksiyon eski aracınkine oldukça yakın. Orta kısımda ise havalandırma deliklerinin tam boy bir şekilde uzanacağı gözükecek. Bir uçtan bir uca havalandırma delikleri söz konusu olacak.

Bu kısmın altında yer alan klima kontrol tuşları ve hemen alt kısımda da vites yer alacak. Eğer bu tasarım doğru tasarım ise 2021 Honda Civic iç kısımda çok sade bir araç olacak.

Kokpit bölümü o kadar sade duruyor ki ek kontrol butonları ya da benzeri butonlara yer verilmemiş bunu anlıyoruz. Aracın tanıtımının 28 Nisan tarihinde olacağı da gelen bilgiler arasında. Bu da demek oluyor ki çok yakında hangisi gerçek hangisi değil belli olacak.

Satış tarihinin ise yaz aylarına doğru olması olası. Özellikle Temmuz ayı gibi bir beklenti var.

Share.

5 yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version