2022’nin ilk aylarında yeni 2021 Honda HR-V e:HEV modelinin Avrupa satışlarının başlaması bekleniyor. Yepyeni bir tasarım diliyle gelen hibrit model, Honda’nın elektrikli araçlara bakışı açısından da çok önemli bir model olacak. Avrupa’da ciddi satış rakamlarına ulaşması beklenen aracın satışından önce yeni görselleri de paylaşıldı.

Aslında bu model ilk tanıtıldığı zaman bile çok fazla görseli gelmemişti. Bu neden yeni yayınlanan görseller, seriyi anlamak açısından da önemli olan görseller oldu. Peki bu yeni görsellerde nasıl detaylar bizlerle? Aracın tasarım yapısı hakkında ne biliyoruz?

2021 Honda HR-V e:HEV Görselleri ve Tasarım Yapısı

Tanıtım sırasında da söylediğimiz gibi bu modelde ızgara yapısı çok değişecek. Yeni gelen görsellerde de bunu net olarak anladık. Ön kısımda gövde rengi ve çok ince açıklıkları olan ızgara bölümünün olacağı gözüküyor.

Buna karşın aracın arka kısmında ise önemli bir değişiklik olacağını görüyoruz.  Daha eğimli olan bir arka cam ve tam boy stop lambaları, serinin çok daha ihtişamlı görünmesini sağlamış gibi duruyor. Ayrıca arka kısımda kullanılan logonun da yine çok daha geniş olduğunun altını çizelim.

Bu kadar geniş logo kullanarak bir nevi aracın daha kaslı gözüktüğü vurgulanmış diyebiliriz. Tabii ki hibrit bir model olduğunu vurgulamak için, 2021 Honda HR-V e:HEV logolarında yer alan mavi detayların kullanıldığını da eklemiş olalım.

Kısacası bu seride logoya daha fazla anlam yüklenmiş desek doğru olacaktır. Modelin içi için de ilk görsellerin paylaşıldığını ve iç tasarım görsellerini de eklediğimizi belirtmek isterim. Şimdilik bu yeni kasanın ülkemizde ne zaman boy göstereceği konusunda bilgimiz yok. Ama yakında gelecektir. Avrupa’ya gelmesi bile ülkemize gelmesi adına önemli bir eşik.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version