2021 Honda HR-V, marka için birçok ilki bir arada getirecek özel bir seri olarak gündemde. Birkaç aydır ne zaman çıkış yapacağı konuşulan araç için sonunda resmi paylaşım geldi.

Markanın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşım, aracın arka kısmının gözükmesini sağladı ama tabii ki yine çok detaylı olarak görüntüler gelmedi. Sadece araçtan yeni bilgilerin paylaşılması değil, bunun yanında yeni serinin ne zaman tanıtılacağına ilişkin bilgiler de geldi.

2021 Honda HR-V Çok İddialı Olacak

Modelin en çok dikkat çeken serisinin e:HEV serisi olması bekleniyor. Hibrit altyapısıyla dikkat çekecek olan bu model, çift elektrik motorundan güç alacak. İlk defa bir Honda aracında çift elektrikli motor kullanıldığını ve böyle bir hibrit yapıya yer verildiğini göreceğiz.

Bu sadece kompakt SUV modelleri için değil, tüm marka için geçerli olacak bir durum. Yakın zamanda gelen elektrikli SUV konsepti üzerinden geliştirilen aracın, tasarım kısmında da iddialı bir seri olacağı söyleniyor ki zaten arka kısma ilişkin paylaşılan görsel, bunun ipuçlarını veriyor.

Karakteristik bir arka asarımın geleceğini anlıyoruz. Biraz daha uzun ve stop lambaları daha dikkat çekici bir araç yolda gibi gözüküyor.

Serinin tüm bu özelliklerinin ortaya konulacağı ve artık perdelerinin açılacağı tanıtım ise 18 Şubat tarihinde yapılacak. Yani 2021 yılının ilk çeyreğinde 2021 Honda HR-V ile tanışmış olacağız. Kaç motor seçeneği olacağı, tasarımın sunulan konsept modellerine ne kadar yakın olacağı gibi bilgileri öğreneceğiz.

Ayrıca fiyat konusunda da bir açıklama yapılması ve satış tarihi açısından da duyurulan gelmesi beklentisi var. Satış tarihinin ne zaman olacağı önemli çünkü bu yıl aynı sınıfta rakip araçlar da geliyor. Tanıtımın hemen arkasından biz de bilgileri aktaracağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version