2021 Hyundai Elantra Türkiye fiyatı konusunda meraklı bir bekleyiş vardı. 10 Nisan tarihinde aracın ülkemizde satışlarının yapılacağı zaten açıklanmıştı. Sedan modellerine yeniden hayat vermek adına gelecek olan seri için fiyat açıklamaları ile yapılmamıştı. Fiyat konusunda beklenen açıklama bugün yapıldı.

Türkiye fiyatı ve ülkemizde satılacak olan paketler de böylece kesinlik kazanmış oldu. Peki, yeni sedan nasıl bir fiyat ile geldi? Aracın indirimi söz konusu olacak mı?

2021 Hyundai Elantra Türkiye Fiyatı Çok Yüksek Değil

Markanın en güvendiği araçlardan biri olan sedan serisinin, 1.6 MPI motor ile geldiğini gördük. Ülkemizde bu motor seçeneğiyle aracın Style versiyonu giriş versiyonu olarak açıklandı.

Benzinli aracın giriş modeli fiyatı 231.500 TL olarak açıklandı. Lansman fiyatları için bir indirim bekleniyordu ama o indirimin yapılmadığını da ekleyelim. Lansman için de aynı fiyatlar geçerli. Bu giriş modelinde 6 ileri manuel vites sunulmuş olduğunu da dip not olarak belirtmek isterim.

Diğer paket seçeneğinde ise CVT otomatik vites bulunuyor. Bu paket zaten Sytle Comfort paketi. Teknoloji olarak biraz daha iyi bir araç. Peki ya fiyatları nasıl?

  • 1.6 MPI CVT şanzıman Style Comfort – 296.000 TL
  • 1.6 MPI CVT şanzıman Smart – 325.000 TL
  • 1.6 MPI CVT şanzıman Elite – 370.000 TL
  • 1.6 MPI CVT şanzıman Elite Plus – 410.000 TL en yüksek paket seçeneği olarak sunuluyor.

Şimdi sunulan tek bir kampanya var. Bu kampanya şu an al 6 ay sonra öde kampanyası. Bunun dışında fiyatlarda herhangi bir lansman indirimi yok gibi gözüküyor.

Nisan ayı için açıklanan 2021 Hyundai Elantra Türkiye fiyatı bu şekilde. Mayıs ayında değişiklik olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Bekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version