Şu dönemde hangi araç olursa olsun gelen indirim haberi sevindirici oluyor. Zamlara alıştık ve pandemi dönemi sonrası düşük fiyatlı bir araç serisi göremez olduk. Hal böyle olunca hangi model için indirim gelirse gelsin dikkat çekiyor. İşte yeni indirim de 2021 Hyundai i20 modeli için geliyor.

Resmi satış fiyatına göre bir miktar kampanya indiriminin yapıldığı seri, kısa süreli de olsa da avantajlı gibi gözüküyor.

2021 Hyundai i20 İndirim Sonrası Fiyatları Nasıl?

Normalde 2021 Hyundai i20 modelinin satış fiyatı 168.550 TL olarak belirlenmişti. Tabii ki bu giriş modeli için açıklanan satış fiyatı olmuştu. MT Jump modeli için geçerli olan fiyat indirim sonrasında ise 146.343 TL olarak değişti.

Çok yüksek bir indirim elbette değil ama başta saydığımız nedenler ve özetlediğimiz durumu değerlendirecek olursak evet iyi bir indirim. İndirim tabii ki sadece giriş modelle sınırlı da tutulmamış.

Giriş modelde olan indirim en yüksek pakete kadar her paket seçeneğinde var. En son, yani en yüksek paket seçeneğinde indirim öncesinde fiyatların 229.550 TL olduğunu biliyoruz.

İndirim sonrasında ise aracın fiyatı 225.050 TL gibi bir aralığa düşüyor. Kimi paket seçeneğinde daha fazla kimi seçenek için ise daha az bir indirim söz konusu.

Diğer paketlerdeki durumu göstermek adına bunun için bir görselde ekliyor olacağız. İndirimden önce ve indirimden sonraki fiyatları buradan görebilirsiniz.

Burada dikkat çekmemiz gerekli olan nokta zaman. İndirimler tabii ki sürekli olarak geçerli olan indirimler değil. Açıklama yeni yapılmış sayılsa da indirim için son günlerin geldiğini belirtelim.

Muhtemelen Mayıs ayında bu indirimleri görmeyeceğiz. Yine de kesin demeyelim. İndirim devam edecek olursa yine bilgi veririz. Ayrıca yeni ayda fiyatların yükselmesi durumu da olabilir. Bunu da değerlendirmek gerekecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version