Hyundai kesinlikle N serilerine önem vermeye başladı. N serilerinde istediği performans değerlerini görmeye başlayan marka, üst üste bu serilere yeni alternatifler ekler oldu. Yakın zamanda bir sedan ile N serisini genişleten markanın şimdi de 2021 Hyundai i30 Fastback N Limited Edition serisini duyurduğunu gördük.

Tamamen sınırlı sayıda gelen yeni araçlar, N serisinin biraz daha canlanmasını sağlayan araçlar oldu. Sadece tasarım kısmında değil, bu kez şanzıman kısmında da değişiklik yapıldı. Performansı arttırmaya yönelik güzel adımlar söz konusu.

2021 Hyundai i30 Fastback N Limited Edition Farkları ve Artıları

Yeni nesil araçta yine çok güçlü bir motor yer alıyor. Motor kısmında tercih 2.0 litrelik turbo şarjlı motordan yana yapılıyor. 276 beygirlik bir gücü açığa çıkaran motor, 392 Nm gibi yine dikkat çekici tork değerine sahip.

Bu motor ile yine altı vitesli manuel şanzıman var ama asıl olarak seride çift kavramalı DCT şanzıman dikkat çekiyor. 8 ileri bu seçenek, kesinlikle 2021 Hyundai i30 Fastback N Limited Edition serisinin performansını öne çıkaracak olan iddialı bir seçenek.

Üstelik serinin bu yeni şanzımanla beraber toplamda 5 farklı sürüş modunu da getirdiğini ekleyelim. 19 inç dövme alaşım yeni jantları, deri veya alcantara kaplamalı olarak seçilebilen döşemeler, yeni renk ve yenilenmiş olan multimedya sistemini de unutmamak gerekiyor.

Tüm artılarını da yanında taşıyan 2021 Hyundai i30 Fastback N Limited Edition serisinin en kötü kısmı ise sadece 500 adet araçla sınırlı kalacak olması. Her bölgede satışının olmayacağı söylenen aracın manuel versiyonu 49 bin dolar, DCT şanzımanlı versiyonu ise 52 bin dolar olacak. Ama dediğimiz gibi her bölge için satış söz konusu değil.   

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version