İddialı bir otomobilden çok daha ötesi olan Passat, efsane olmuş serilerden biri. Özellikle ülkemizde çok tutulan seri, ne yazık ki ömrünü doldurdu. Başta ABD olmak üzere yeni serinin, tüm bölgeler için satışları duracak. Belki sadece Çin’de görebileceğimiz model, bu yıldan sonra veda edecek. Böyle bir seriye gelişi güzel bir veda etmek istemeyen Volkswagen ise güzel bir çalışmaya imza attı. Marka 2022 Passat Limited Edition modelini duyurdu.

İlk üretilen modele atıfta bulunan ve bir veda versiyonu olan yeni seri, sınırlı sayıda üretilecek. Aslında özelleştirilmiş olan bir araç olarak geleceğini söyleyebiliriz. Peki bu özel versiyonda bizi neler karşılayacak?

2022 Passat Limited Edition Özel Versiyonunun Ayrıntıları

Serinin vedasına özel olarak sınırlı sayıda üretilen araç, tam 1973 adet üretilecek. Üretim adedinin bile bir anlamı olduğunu gördüğümüz modelde, birkaç farklı versiyon olacak. Farklı iç mekan düzenlemelerine sahip olan bu versiyonlar, aracın üretimleri ile ilgili bazı anlamlar barındıracak.

Tüm versiyonlarda perfore Viyana deri koltuklar sunan 2022 Passat Limited Edition serisi, 18 inçlik jantlar ve dikkat çekici renkler ile geliyor.

Isıtmalı ve hafızalı koltuklar, aracın belli yerlerinde konumlandırılmış olan “1 of 1973” amblemleri, iç mekanda belli yerlere konumlandırılmış olan üretim alanı işaretleri ile özel bir araç karşımızda diyebiliriz.

Bu özel seriye sahip olmak için ise standart araca göre biraz daha fazla ödeme yapmak gerekecek. Aracın fiyatı 30.295 dolar olarak açıklandı. Aurora Red Metallic modelini seçenler için ise 30.690 dolarlık bir fiyat var.

Tekrar altını çizmek istiyorum ki ABD’ye özel olarak gelecek olan bu versiyon, özel seri bir veda versiyonu olacak.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version