Renault için önemli bir eşik olarak gösterilen 2022 Renault Austral modeli, oturmuş serilerden biri olan Kadjar modellerinin yerini alacak. Sevilen bir serinin yerine gelecek olması, araç için beklentileri arttırırken markanın da işini zorlaştırmaya başladı.

Daha iddialı bir araç ortaya koyma gibi bir zorunluğu olacak olan marka, görünen o ki bunu başaracak. Daha önce aracın dış tasarımlarını gösteren teaser görsellerini görmüştük ve Renault’un ne kadar iddialı olduğunu konuşmuştuk. Şimdi ise aracın iç tasarımından ilk görseller geldi.

Açıkçası Renault iddiasını gerçekleştirecek gibi duruyor. Çünkü iç mekan için paylaşılan görseller de oldukça dikkat çekici tasarım değişikliklerini işaret ediyor.

2022 Renault Austral İç Tasarımda Nasıl Bir Yapıya Yer Verecek?

Kadjar’a göre çok daha farklı bir iç tasarım benimseyeceği anlaşılan 2022 Renault Austral, daha çok E-Tech Megane modeline benzeyecek gibi duruyor.

Aracın iç kısmında orta bölümde dev bir ekran yer alacak. Bu dev multimedya ekranının hemen yanında da dijital ekran göreceğiz. Aslında ekranlar tek parça yapısıyla gelecek ama arada ekranları ayıran bir kısım da olacak.

Ambiyans aydınlatmaları konusunda da özel yerleşimler sunacağı söylenen yeni aracın, direksiyon tasarımının da değişeceğini net olarak görüyoruz.

Direksiyon kısmında ise yeni tasarımla beraber sürücülerin dijital ekranı daha rahat görmesi sağlanacak.

Yeni yapısıyla fark yaratacak olan 2022 Renault Austral için tanıtımın ne zaman olacağı ise hala açıklanmış değil. Artık aracın iç tasarımı konusunda da detaylarımız var. Tanıtım zamanını net olarak bilmiyor olsak bile çok yakın olduğunu söyleyebiliriz.

Türkiye’de satışa çıkacak mı onu bilemiyoruz ama Kadjar’ın yerini alacaksa geniş bir satış ağının olacağı da kesin diyebiliriz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version