Kasım ayı otomobil dünyası için pek isteneni vermedi. Öyle ki ekim ayından sonra beklenen kur artışının etkisini, Kasım ayı fiyatlarında gördük. Kısa süre önce fiyat listelerini güncelleyen markalardan söz etmiştik. Şimdi de yeni fiyatı dikkat çeken arabalardan birine, yani 2021 Hyundai Tucson modeline bakacağız.

Dikkat çeken zamlar sonrasında fiyatları belli sınırları da aşan yeni modelin, tepe versiyonunda da 600 bin TL sınırını aştığını görüyoruz. Peki zamlar sonrasında ortaya çıkan yeni fiyatlar tam olarak nasıl?

2021 Hyundai Tucson Fiyatları ve Son Zamlar

Ekim ayında serinin giriş modeli olarak bildiğimiz 1.6 T-GDI 4X2 DCT Comfort serisinin 398.843 TL gibi bir fiyatı olduğunu görmüştük. Aracın başlangıç fiyatı böyle başlıyordu.

Fakat Kasım ayında aynı versiyon, 424.492 TL fiyatla satışa çıkmış durumda. Aradaki farkı artık net olarak görebiliyoruz. Tabii ki bu yükseliş durumu sadece giriş modelle de sınırlı kalmıyor.

Üst paketlerde de fiyat değişimleri var. Bir üst paket olan CRDi Prime modelinde 444.400 TL olan fiyatın 479.096 TL olarak değiştiği gözüküyor.

Bir üst versiyon olarak Elite paketi ise 513 bin TL yerine 548 bin TL olarak satışa çıkmış durumda. En üst paket Elite Plus versiyonuna gelince, işte bu versiyonda 600 bin TL sınırının aşıldığını görüyoruz.

Aracın normalde Ekim ayında Elite Plus versiyon için 572 bin TL’lik bir fiyatı vardı. Fakat son zam sonrasında Elite Plus versiyonu yani en yüksek paket seçeneğinin fiyatı 607 bin TL olarak güncellenmiş oldu.

Çok kısa süreler içerisinde gelen bu zamlar dikkat çekici. Bakalım önümüzdeki ay yayınlanacak olan fiyat listelerinde durum ne olacak?

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version