2021 Isuzu MU-X, D-Max serisiyle dünya genelinde ünlenen Isuzu’nun yeni dev aracı olarak tanıtıldı. Pickup modellerinde yakalanan başarının devam ettirileceği seri olarak öne çıkan yeni araç, hem boyutu hem de sahip olduğu yolcu kapasitesiyle fark yaratıyor.

Dışardan baktığınız zaman pickup görüntüsünü SUV serilerine taşıdığını anladığımız aracın, 7 yıldır tek düze giden araç serisine yeni bir renk kazandıracağını da söylemek lazım. Markanın en güvendiği modellerden biri olan serinin özelliklerine ve fiyatına geçelim.

2021 Isuzu MU-X Tasarımı ve Motor Seçenekleriyle Çok İddialı

D-Max modellerinde kaslı bir tasarım yapısı var. Aracın özellikle ön kısmı o kadar ihtişamlı ki Isuzu’nun pickup modellerinin ülkemizde de satılmasının belki de en önemli yanı bu. İşte bu kaslı yapı, aynı şekilde 2021 Isuzu MU-X modeline de taşınmış.

Ön ızgaralar adeta mini bir kamyoneti andırıyor. Pickup modellerinde olduğu gibi yerden bir hayli yüksek olduğu da anlaşılan modelin, bir hayli uzun olduğunu da görüyoruz. Yenilenmiş LED farklar ve geniş ızgaralar dışında dikkat çeken bu uzunluğun nedeni ise aracın 7 kişilik olması. Konfor odaklı seri, arkada iki kişilik bir koltukla beraber geliyor.

İç tasarıma geçildiğinde de orta konsolu kaplayan multimedya ekranı, bu ekranın altındaki kontrol butonları ve vitese kadar uzanan çerçeveler dikkat çekmekte. Özel döşemelerin tercih edildiği iç tasarımın konsol kısmında daha sade bir yüz seçildiğini de dip not olarak eklemiş olalım.

2021 Isuzu MU-X Motor Seçenekleri

Aracın kasası bir hayli büyük. Bu kadar büyük bir kasada performans elde etmek için güçlü bir motor kullanılması gerekiyor. Isuzu motor seçeneği olarak güçlü bir seçimde bulunmuş. Giriş seviyesinde bile güçlü bir motor var. Motor seçenekleri şöyle;

  • 1.9 litrelik 4 silindirli turbo dizel 350 Nm tork değerinde 150 beygirlik 6 ileri otomatik veya manuel şanzımanlı motor
  • 3.0 litrelik dört silindirli turbo dizel 450 Nm tork değerinde 190 beygir 6 ileri otomatik şanzımanlı motor

https://youtu.be/2Zdl3XV-h-4

Tüm seçeneklerde 4 tekerden çekişi sunan 2021 Isuzu MU-X modelinin ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatının ne olacağı ise açıklanmış değil. Ama şunu biliyoruz ki fiyat hiç düşük olmayacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version