Tasarım konusunda bazı makyajlama çalışmalarıyla gündeme gelen yeni 2021 Jeep Compass, tasarım değişiklikleri bir yana teknolojik anlamda da büyük değişimlerle dikkat çekmişti. Güncellenen araç için sonunda ülkemiz fiyatları da açıklandı. Aracın ülkemiz satışları da başladı. Üstelik lansmanla beraber belli oranda fiyatlarda indirim yapıldığını da gördük.

2021 Jeep Compass Fiyarı ve Özellikleri

Yeni aracın değişikliklerinden başlayalım. Tasarımda makyajlama çalışmaları olduğu için bu kısımdan çok fazla söz etmeden yenilenen teknolojilere geçelim. 2021 Jeep Compass ile beraber araç içi ekranları değişiyor.

Sürücü kısmında TFT dijital gösterge ekranı geldiğini görüyoruz. 10.25 inçlik ekrana, standart modelde 8.4 inçlik eşlik etmekte. Multimedya ekranının üst paketlerde ise 10.1 inç boyutuna kadar çıktığı görülüyor.

Uconnet 5 destekli ekran artık daha yetenekli ve CarPlay ile Android Auto için destek sunuyor. Ayrıca işlemcinin değiştiği ve bu sayede de ekran hızının arttığı da bir diğer önemli detay olarak karşımıza çıkıyor.

Sadece multimedya ekranında yapılan değişim söz konusu değil. Bu ekranın dışında bazı teknolojiler de standart pakete taşındı. Ayrıca bu teknolojiler yenilendi.

Yenilenen bu teknolojiler, otonom sürüş sistemi teknolojileri oldu. Artık en temel pakette bile yer alan sistemler var. Yaya tanıma, bisiklet tanıma, hız asistanı desteği, sürücü durum asistanı, trafik işaret görme sistemi gibi artılar var.

Bu artılarla beraber biraz daha teknolojik hale getirilen 2021 Jeep Compass, Türkiye’de 499.900 TL satış fiyatıyla yer alacak. Başlangıç fiyatı olarak açıklanan bu fiyat, lansmana özel olarak 459.900 TL seviyesine kadar indirilmiş durumda.

En yüksek seçenek için PHEV versiyon karşımıza çıkıyor ama bu versiyon 868.900 TL fiyatla geliyor. Yine lansman indirimiyle beraber bu model için fiyat 799.400 TL’ye kadar iniyor. Ama lansman indirimi sınırlı sürede geçerli ekleyelim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version