Nissan Juke serisi, farklı tasarım yapısı nedeniyle genelde özelleştirme konusunda çok sık gündeme gelen modeller. Yeni kasa gelmeden önce, farklı tasarımıyla dikkat çeken eski kasanın birçok özel versiyonunun duyurulduğunu gördük. Yeni kasada da yine sıra dışı tasarıma yer verildi. Haliyle yeni kasa model için de özel versiyonlar hazırlanmaya başladı. Bu konuda ilk adımın atıldığı versiyon ise Juke Kiiro Special Edition serisi oldu.

The Batman filmine özel olarak hazırlanan yeni versiyon, açıkçası son seri tasarımı bir kez daha öne çıkardı diyebiliriz. Bu özel versiyonda neler görüneceğine de bakalım.

Juke Kiiro Special Edition Özel Versiyonunun Farkları Neler?

Bu özel versiyonun asıl farklı olan noktası tasarımsal anlamda yapılan renk oynamaları denebilir. Aracın dış kısmında seramik bir gri renk kullanılmış. Aynalarında, çatı kısımlarında ve cam yanlarında da yine özel desenlere yer verildiğini görüyoruz.

Ayrıca tamamen siyah jantların kullanılması ve belli noktalarda sarı çizgilere yer verilmesi de yine dikkat çeken kısımlardan.

Bu tasarım özelleştirmeleri bir yana Juke Kiiro Special Edition serisinin iç kısmında da özelleştirmeler söz konusu. Belli noktalarda yeni deri döşemeler kullanılması, sarı dikişlere yer verilmesi ve alüminyum plakalarla tasarımın desteklenmesi, özel versiyonu farklı kılan noktalar arasında diyebiliriz.

Tasarımsal anlamda yapılan değişimlerin dışında, serinin en yüksek versiyonuna dayanan özel seri, aynı motorla geliyor. 1.0 litre 3 silindir motor 200 Nm tork ve 112 beygir güç sunuyor.

Toplamda 5000 adet üretilecek olan bu özel serinin sınırlı sayıda olmakla beraber ülkemizde de satılması durumu söz konusu olabilir. Şimdilik fiyatlandırma net değil. İlk satışların İngiltere’de başlayacağı biliniyor. İlk satışlar başlar başlamaz fiyatlar netlik kazanacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version