2021 KIA Sportage, bu yıl içerisinde beklenen iddialı SUV  araçlarından biri olacak. Çin versiyonu duyurulduğu zaman bile heyecan yaratan araç için şu ana kadar net bir bilgi ya da görsel de gelmemişti. Bazı ipuçlarını elbette ki aldık ama daha çok sızıntılar da kalma durumu söz konusu olmuştu.

İşte tüm bu sızıntı görselleri ise bir tasarımcı tarafından harmanlandı ve sonunda 2021 Sportage modeli için tasarımı ortaya koyan resimler geldi.

2021 KIA Sportage Tasarımı Nasıl Olacak?

Tamamen sızdırılmış kamera çekimleri ve kamuflajlı görüntüler üzerine hazırlanan görseller, büyük oranda doğru deniyor.

2021 Sportage modeli için yapılan paylaşımı incelediğimiz zaman ise şunu görüyoruz ki başta ızgara alanı açısından değişmiş bir otomobil göreceğiz.

Bu sefer tam boy uzanan bir ızgara olacak ve 3 parçalı yapı kullanılacak. Birinci kat, çok ince ve araca sert bir hava kazandıran ızgara olacak.

İkinci ise alt kısımda yer alan ve boydan boya uzanan ızgara olacak. Zaten en alt kısımda da sis farlarının olduğu yerde bir ızgara yapısı göreceğiz.

Farlara bakıldığında ise kavisli üst farların değiştirileceği anlaşılıyor. Kaput üzerinde kullanılmasındansa yan kısımda kullanılan farlar var. V şeklinde gündüz farlarıyla destelenecek olan ana farların da yine çok dikkat çekeceğini düşünüyoruz.

Kamuflajlı görseller üzerinden hazırlanan bu tasarımın %90 doğru olduğunu iddia eden tasarımcı bunun için bir video paylaşımı da yapmış durumda.

2021 KIA Sportage için paylaşılan bu videoyu da ekliyoruz. Eğer söylendiği gibi tasarım böyle gelecek olursa, gerçek anlamda değişime gidilmiş demek. Ön kısımda yuvarlak hatlar yerine daha düz hatların kullanılması sağlanacak ve yeni logo ile yeni tasarım diline geçilecek gibi duruyor.

Çok yakında tasarım ne kadar doğru ya da yanlış anlayacağız. Araç tanıtımı için çok süre kalmadı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version