2021 Kia Sportage için ilk resmi paylaşım geçen hafta geldi. Aracın tasarımı konusunda ipuçlarını da gösteren yeni tasarıma ilişkin görseller, bir ön bir arka ve bir de konsol fotoğraflarını içeriyordu.

Bu görseller üzerinde yapılan oynama ve bu görseller üzerinde yapılan aydınlatma çalışması sonrasında ise aracın tasarımı ortaya çıkarıldı. Şimdiye kadar gelmiş sızıntılara göre çok daha net bir tasarım ortaya çıkarıldı. Araç resmen gözüktü desek yeridir.

Gözüken bu tasarım ise aracın önemli bir tasarım düzenlemesi sonrasında geleceğini gösteriyor.

2021 Kia Sportage Tasarımı Nasıl Olacak?

Önde çok değişik bir tasarımla karşılaşacağız. Bir kere gündüz farları olarak da gösterebileceğimi bir LED far kısmı olacak gibi duruyor. Bu kısım bumerang benzeri bir tasarımla kullanılmış ve son derece dikkat çekici duruyor.

Sağda ise daha geniş farlar olacak ve orta kısma doğru da bir ızgara bölümü bulunacak. Neredeyse tam boy olacak olan ızgara üzerinde ise yeni bir logo kullanılacak. 2021 Kia logosu olarak da lanse edilebilecek logo, markanın son seri araçlarına ekleyeceği yeni logosundan başkası değil.

Şunu ekleyebiliriz ki bu yeni logo çok daha büyük tutulacak gibi. Kaputun üstünde en çok dikkat çekecek ayrıntı logo alanı olacak. Arka kısım için bir render hazırlanmamış ama arka kısımda da yine tam boy uzanan stop lambaları gibi dikkat çekici detaylar bekliyoruz.

Yan aynalarda yapılacak değişiklik ve tavan rayları gibi detaylar ise 2021 Kia Sportage modellerine renk katacak detaylar olarak düşünülmüş. Tabii ki ne kadar doğruyu yansıtacağını göreceğiz. Artık aracın son halini görmeye sayılı gün kaldı. 8 Haziran’da tanıtımın yapılacağı söylenmekte. Zaten uzun süredir görmeyi umduğumuz araçta bizi heyecanlandıracak daha ne gibi detaylar olacak izleyeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version