2021 KIA Sportage, adından da anladığınız gibi bu yıl içerisinde tanıtılacak ve resmiyet kazanacak. Tanıtım tarihi resmi değil ve bir paylaşım da yok ama aracın bu yıl gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Aracın tanıtım tarihi de net değil ama bir yandan da seri için bilgiler gelmeye devam ediyor. En son Ace adı verilen özel bir versiyon tanıtılmıştı. Sadece Çin’e özel olacağı ve küresel 2021 KIA Sportage modeliyle pek bir alakası olmayacağı ortaya çıkan konseptten sonra şimdi ise aracın videosu sızdırıldı.

2021 KIA Sportage Tasarımı Nasıl Olacak?

Bu sefer aracın kamuflajlarla kaplı olan aracın videosu geldi. Kaporta üzerinde sahte gövde malzemeleri ve aracın tasarımının netlik kazanmasını engelleyecek olan özel bir kumaş kullanılmış olsa da tasarım hakkında yine de bazı bilgileri elde etmek mümkün oldu.

En net gözüken kısım ise LED farlar. Yeni bir LED far tasarımının kullanıldığı ve köşeli bir LED farla karşımıza çıkacağını anladığımız seride, yine kendini gösterecek dikkat çekici bir ızgara alanı olduğunu anlıyoruz.

8 dakikalık videoda yanlar ve arka kısım için ise çok bir bilgi elde edilebilmiş değil. Zaten yan kısımlarda kılıf var ve hemen üst bölümlerinde de özel bir kaplama kullanılmış.

Yani bu demek oluyor ki araç test sürüşüne çıkarılmış ama çok iyi bir şekilde saklanmış. Kaput üzeri gözükmesin diye ek yükselti alanlarının kullanılması, arka kısımda stop lambalarının tasarımının gözükmesini engelleyecek olan ek koruma gibi alanlar var.

Yine de 2021 KIA Sportage modelini de bir video içerisinde görmemiz heyecan verici. Bu aracın test sürüşlerine çıktığını gösteriyor. Yani tasarım sanıldığından daha yakın olabilir. Nisan ya da Mayıs aylarından söz ediliyor ama dediğimiz gibi bu konuda bir bilgi vermek doğru olmaz. Resmi açıklamayı beklemek daha mantıklı olur.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version