Mercedes için vazgeçilmez olan birkaç farklı seri var. Bunlar içerisinde ilk sıralara kim yerleşir derseniz Mercedes-Benz C serisini ilk sıralara yazarım. İşte yakın zamanda bu seri için yeni araçlar geliyor.  2021 Mercedes-Benz C Serisi ne zaman tanıtılacak belli oldu.

Resmi tanıtım tarihinin paylaşılmasının ardından hangi modelleri göreceğimiz konusunda da bilgiler geldi.

2021 Mercedes-Benz C Serisi Yaklaştı

Yaklaştı demek ne kadar doğru oldu bilmiyorum çünkü tanıtım tarihi geldi demek daha doğru olacak. Paylaşılan tarih bundan sadece birkaç gün sonrası 23 Şubat 2021.

Satışa çıkma dönemi uzayabilir ve bu kısımda tüm versiyonlar için perdeler kaldırılmayabilir. Ama yine de kamuflajlardan kurtulacağız ve yeni seri ortaya çıkacak.

Peki, ilk tanıtımda hangi versiyonları göreceğiz? İlk göreceğimiz model tabii ki o ünlü sedan serisi olacak. Sedan versiyonunda keskin ve kaslı tasarım yapısı öne çıkacak.

İkinci versiyon ise tamamen yenilenecek olan Station Wagon versiyonu olacak. Yerden biraz daha yüksek olacak olan bu versiyonda da hayranlık duyulacak detaylar olacağı söyleniyor.

Yani bu kısımda da sürprizler büyük diyebiliriz. Bu iki modeli göreceğiz ve sonrasında da iki model daha göreceğiz. Dedim ya ilk etapta 2 model tanıtılacak. Sonrasında seriye sportif yönü ile çok konuşulacak olan Coupe modeli eklenecek.

Bu modelin hemen yanında yine tarz bir tasarım isteyenler için Cabriolet kasası gelecek. Bu modellerle beraber 2021 Mercedes-Benz C Serisi toplamda 4 araç ile tamamlanacak. En azından 2021 yılı için bu geçerli olacak.

Bu serinin tasarım açısından sunulacak olan yenilikleri bir yana, motor kısmında da marka için yeni bir deneyim olacağını ekleyelim. Çünkü ilk defa bu versiyonlarda sadece içten yanmalı motor görmeyeceğiz. İlk defa tüm versiyonlarda bir hibrit desteği olacak.

Hibrit motorlar için iki sınıf sunulacak. Birinci sınıfta basit hibrit dediğimiz, dışarıdan şarj desteği olmayan elektrikli motor desteği olacak. İkinci seçenekte PHEV dediğimiz yani şarj olabilir hibrit motorlar olacak. Bu farkı tanıtımda sizle paylaşıyor olacağız. Fiyatlar ve her şey için biraz daha beklemeniz gerekiyor.   

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version