İlk kez dijital olarak düzenlenen Autoshow etkinliği yarın kapılarını açıyor. Etkinlik için markaların açıklamaları ise peşi sıra geliyor. Markalar bir yandan yeni modeller için duyurular yaparken bir yandan da ek olarak getirecekleri donanımlar hakkında bilgiler veriyor. Yeni bir araç değil ama ek donanım sunacak olan markalardan birisi de Fiat olacak. 2021 Egea Cross Extreme kiti adı verilen yeni bir kit tercih edilebilir olarak gelecek.

Yakın zamanda en yüksek paket seçeneği konusunda detayları incelediğimiz aracın, bu sefer de özel bir aksesuar paketi aldığını göreceğiz.

2021 Egea Cross Extreme Kiti Neler Getirecek?

Araç için açıklanan yeni kit, dediğimiz gibi bir aksesuar kiti olacak. Yarın fuarda daha fazla detay göreceğiz ama şimdilik bildiklerimize göre söz konusu kit ile beraber araca bazı ek parçalar eklenecek.

Kaput, kapılar, ön ve arka tamponlar, kapı eşikleri gibi kısımlara yeni parçalar eklenmesini sağlayacak olan paket, aynı zamanda aracın belli noktalarına yeni çıkartmalar da eklenmesini sağlayacak.

Bir nevi bu kısımlara ek olarak hava katılmış olacak. Aracın SUV görünümünün daha da güçlendirileceği söyleniyor. 2021 Egea Cross Extreme Kiti için fiyat açıklaması ve parça detayları konusunda bilgiler ise şimdilik verilmedi.

Bu konular hakkında bilgileri almak için yarın kapılarını açacak olan Autoshow’u takip edeceğimizi belirtmek isterim. Özellikle kitin fiyat konusunda nasıl bir etkisi olacağını daha iyi anlama fırsatı bulacağımıza eminim.

Onun dışında Fiat yine etkinlik kapsamında hem kampanyalar hem de yeni teknolojiler sunacak. Yine bunlar konusunda da bilgi vereceğiz. Özellikle Fiat Yol Arkadaşım Connect sistemi konusunda yapılacak olan değişiklikleri de merak ediyoruz. Fuar öncesinde bu konuda yapılan açıklamalar bir hayli iddialı açıklamalar olmuştu.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version