2021 Honda City, geçtiğimiz haftalarda ülkemizde de satılacak deniyordu. Bu konuda resmi bir açıklama yapılmıştı ve resmi açıklamanın hemen ardından da fiyatlar belli olmuştu. Aracın fiyatlarının belli olmasından sonra ise satış tarihi açıklaması geldi.

Geçtiğimiz hafta yaptığımız paylaşımda satış tarihini belirtmiştik. Tüm bu süreçlerin sonrasında merakla beklenen yeni Honda modelinin satışlarının başladığı duyuruldu.

Aracın satışlarının başlamasıyla beraber bazı özel artıların da öne çıktığını gördük. Dilerseniz modelin fiyatlarına ve paket seçeneklerine baktıktan sonra bu özel artılardan da söz edelim.

2021 Honda City, Ufak Artılarıyla Beraber Geliyor

Aracın satışları 11 Eylül itibariyle başladı. Geçen hafta gelen resmi duyuruda olduğu gibi aracın iki paket olarak satışa çıktığını gördük. Birinci seçenek Elegance olarak geçen paket oldu. İkinci ve en dolu paket ise Executive olarak geçen paket oldu. İki paketin de satışları başlamış durumda ve herhangi bir stok sorunu da olmadığını görüyoruz.

Burada fiyat için de bir fark söz konusu değil. Fiyat kısmında Elegance modeli daha önce duyurulduğu gibi 219 bin TL ile satışta. Executive modeli ise bir 10 bin TL’lik fark ile geliyor. Bir üst paket 229.000 TL fiyatla satışta.

İki versiyon için de herhangi bir lansman indirimi ya da ek satış indirimi durumu ise yok gibi gözüküyor. Bundan sonraki aşamada da artık lansman indirimi görmeyiz. Önümüzdeki aylarda yapılırsa satış kampanyaları görebiliriz.

Ülkemizde aracın ne kadar ilgi göreceği de önemli. Yıllar sonra gelen bir araçtan söz ediyoruz. Elbette ki pazardaki eski yerini ve hatta belki daha iyisini bile almak isteyecektir. Unutmadan aracın resmi sayfasında da belirtildiği gibi artı olarak ücretsiz metalik boya sunulduğunu da ekleyelim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version