Mercedes’in lüks araçlarına alıştık. Markanın araç modellerinin üst segment olduğunu biliyoruz. Fakat son gelen zamlar ve kur farkları markanın araçları için de makasın açılmasına neden olmaya başladı. Yani zaten yüksek olan Mercedes fiyatları biraz daha yükselmeye başladı. 2021 Mercedes CLS Türkiye fiyatının açıklanması da bu tezi desteklemekte.

Yine lüks bir seri ve yine oldukça dikkat çeken fiyatlar karşımıza çıkıyor. Özellikler en yüksek paket seçeneği için sunulan fiyat bir hayli can yakıcı.

2021 Mercedes CLS Türkiye Fiyatları

Aracın makyajlı olan yeni versiyonu için satışlar resmi olarak başladı. Fakat şöyle bir durum var ki donanım seçeneği olarak sadece tek bir donanım seçeneği sunuldu. Buna karşın iki ayrı motor alternatifiyle beraber seri satışa sunulmuş oldu.

2021 Mercedes CLS modeli için açıklanan fiyatlara baktığımız zaman, en düşük modelin 2.300.000 TL satış fiyatıyla başladığını görüyoruz. Bu fiyat giriş model için geçerli ve katlanarak devam ediyor. En iyisi fiyatları ve sunulan 3 ayrı modeli liste şeklinde paylaşalım.

  • CLS 300d 4MATIC AMG – 2.300.000 TL
  • CLS 400d 4MATIC AMG – 2.842.000 TL
  • AMG CLS 53 4MATIC+ – 3.515.500 TL.

Evet gördüğünüz gibi en yüksek paket seçeneği 3 milyon TL’nin üzerine çıkmış durumda. Başta belirttiğimiz gibi Mercedes her zaman pahalı bir marka oldu ama son dönemde döviz kurlarında yaşanan artış ve stok sorunları fiyatları daha da arttırmış oldu.

Bundan sonra gelecek olan modellerde de çok ucuz fiyatlar beklenmiyor. Sonrasında 2021 Mercedes CLS modeli de dahil yeni zamlar gelir mi bunu ise bilemiyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version